Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen véleménnyel vagytok a...

Milyen véleménnyel vagytok a Balázs nevű emberekről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ennyi szemét Balázs van? Pedig becézve a legédesebb. Bazsi.
2011. júl. 25. 21:24
 12/19 anonim válasza:
Én is Balázs vagyok és senki se szeret..pedig nem adtam rá okot:'(
2011. júl. 25. 21:40
 13/19 anonim válasza:
A kedvenc fiú/férfi nevem, mert kedves emberekhez köt: egy három éves szerelemhez és egy nagyszerű baráthoz, mindenképpen pozitív számomra. :)
2011. júl. 25. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Akivel eddig csak találkoztam, mindegyiknek volt valami kisebb-nagyobb (többnyire nagyobb) kattanása...

De a legszörnyűbb az exem mind közül, öngyilkosság határáig terrorizált direkt :(

2011. júl. 25. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:
21.56: neked 3 éves a szerelmed?? Fuj.
2011. júl. 26. 10:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem valahogy mindig Balázsokkal sodor össze az élet.

Sok Balázst ismerek csak úgy látásból, róluk nem tudok nyilatkozni, hármat ismerek igazán.

Az egyik egy 21 éves, agresszív, elvetemült szemétláda, akit tiszta szívemből gyűlölök.

A másik kettő 20 és 29 évesek, mindketten nagyon kedvesek, türelmesek, sportosak, makacsok, barna hajúak-szeműek, és nagyon fura, de sok hasonló gesztikulációjuk is van, pedig nem ismerik egymást.

Számomra mindenképp pozitív a név, sőt, az egyik kedvencem már kiskorom óta.

2011. júl. 26. 11:52
 17/19 anonim válasza:
Kedves 10:46-os válaszoló! egy három éves szerelemhez, nem egy három éves szerelmemhez, mielőtt fennakadsz, tanulj meg olvasni is...
2011. júl. 26. 14:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Az exem is Balázs (Bazsi) és aki ismeri mind tudja, hogy vmi nem stimmel vele, ok nélkül hazudozik, összevissza beszél, elmebeteg ötletei vannak és sok közös ismerős szerint pszichológiai eset. Maga a név nagyon tetszik :)
2011. júl. 26. 18:18
 19/19 anonim válasza:

Életembe egyszer emelt rám kezet férfi az is Balázs volt.......

18/L

2011. aug. 24. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!