Elettarsi kapcsolatban eloktol kerdeznem: miert hazasodik ossze sok ev egyutt lakas utan az eredetileg hazassag-ellenzo par?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondjak azok kozul, akik sok evig egyutt elnek, hogy nem kell a papir, a hazassag csak egy papir. Aztan tobbseguk megis osszehazasodik. Ez miert van, ha a hazassag szerintuk semmin sem valtoztat? Nem rosszbol kerdezem, csak megfigyeltem ezt a jelenseget eleg sok parnal..."mit szamit a papir? Mi nem hazasodunk", aztan meg par ev mulva ok is meghazasodnak...2011. júl. 25. 02:13
11/15 anonim válasza:
hát a szüleimnél is ez volt, nem akartak összeházasodni, már megvoltunk a bátyámmal, és akkor apukám munkát kapott külföldön és úgy mehettünk mi is, ha összeházasodnak :\ mondjuk pár évvel később ők el is váltak, de az apukám "betegsége" miatt volt -.-"
12/15 A kérdező kommentje:
Betegsege miatt? ki az, aki betegseg miatt elvalik? Foleg sok ev utan, gyerekekkel?!
2011. aug. 6. 21:19
13/15 anonim válasza:
azért írtam idézőjelbe a betegséget, mert anya ezzel védi apát, hogy ne haragudjak rá. konkrétan az agyában van valami rosszul kalibrálva -.- de szerintem ez nem mentség arra amit velünk csinált... mondjuk egész családja ilyen agybajos... elég kellemetlen, félek hogy énis bekattanok (néha észreveszem hogy egyre agresszívabb leszek :S ilyenkor leülök és hagyok mindent a francba xD)
14/15 A kérdező kommentje:
Hu, azzal vigyazni kell tenyleg, mert az ilyen dolgok tenyleg oroklodni szoktak. Legyel ovatos.
2011. aug. 7. 10:18
15/15 anonim válasza:
mostmár az vagyok :) de általánosban vertem a fiúkat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!