4 éve festem a hajam feketére, eredetileg szőke vagyok. Le szeretném szívatni, mesterfodrász csinálná, de ő is azt mondja h sokára lesz szőke. Tapasztalatok vkinek ezzel kapcsolatban?
Nekem barna hajam van és kb 15 évesen lett befestve feketére. De aztán szőke akartam lenni. A fodrász akihez jártam azt mondta lehetetlen, várjam meg amíg lenő. Aztán átmentem egy másik fodrászhoz akinek volt egy olyan krémje, ami úgymond "lebontja" a festéket a hajról. És ez nem károsít. Nem olyan mint a szőkítés hogy totál tönkre teszi a hajad. Mivel ha rámennél szőkítővel akkor lehet hogy annyira letörne mint egyik rokonomnak (4cm lett a haja a majdnem derékig érőből!!!!!) Aztán a hajam nem lett az eredeti barna csak egy picit sötétebb. És mi utána kezdtük meg a szőke festéket használni.
Sztem mivel neked alapból szőke a hajad így a "lebontás" után már szőke lenne. Csak lehet hogy 1 vagy 2 árnyalattal sötétebb. De azt utána már a saját hajadhoz hasonló szőkével be lehet festeni. =DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!