Mikortól "kell" egy gyereknek a saját lábán állnia, és neki támogatnia a szüleit?
Figyelt kérdés
Szóval, mi az a pont, vagy az a kor, miután nem a szülőnek kell lemondania dolgokról a gyerekéért, hanem megcserélődnek a szerepek? Esetleg már a gyerek segít anyagilag a szülőknek, és ő vállal be 1-2 dolgot, amitől a szüleinek jobb lesz? Mikortól 'egészséges', ha a gyerek a saját lábán áll, és teljesen, anyagilag és mindenhogyan önálló?2011. júl. 24. 18:26
11/11 anonim válasza:
Anyukám nagyon jól keres, azért vállaltam diákmunkát 16 évesen, mert nem akartam folyton magyarázkodni, miért akarok bulizni menni, miért kell új ruha, stb.
Azóta én is kapok ösztöndíjat az egyetemen, dolgozom is, csak más helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!