Miért kritizál állandóan anyám? Másé is ilyen?
Figyelt kérdés
Akármi van, szinte sosem áll simán mellettem, ha mindig elkezdi mondani, hogy én vagyok ezért meg azért a hülye. Meg ha a külsőmről is van szó, akkor is hogy ronda a hajam, kövér vagyok, hülyén nézek ki, hülye ízlésem van, olyan vagyok, mint egy fiú, minek nekem ez meg az. Ha meg mondjuk kifestem magam, vagy ilyesmi és megkérdezem, hogy most jobb-e, akkor látszik rajta, hogy ugyanazt gondolja, hogy szarul nézek ki, csak inkább nem mond semmit. Néha dicsér is, de inkább mindig csak kritizál. Más anyja is ilyen? Mások meg mindig dicsérnek, anyukám meg csak lehúz mindig.2011. júl. 24. 17:37
11/13 anonim válasza:
Nekem a nagymamám volt ilyen. Mindenbe belekötött.
12/13 A kérdező kommentje:
"amiben úgy nézek ki mint egy árva gyerek, akit sajnálni kell"
Nálunk az árvízkárosult a menő. :)
2011. júl. 25. 09:00
13/13 anonim válasza:
Hidd el átérzem..én igaz csak 16 leszek de már akkor is..tudom hogy nem vagyok egy topmodell, de az ember elvárná az anyjától hogy ne kritizálja ezért vagy azért..most is mikor elmentünk apukámmal vásárolni,vettünk egy mackófelsőt mert az összes többi vagy régi már és kopott vagy sokkal nagyobb rám..és most is elkezdi hogy ez alá nem igazán tudok mást felvenni mert kicsi..mikor pont hogy jó..meg életem első farmerjánál is ez volt..most kaptam 3 hete két farmert mert stílust akartam váltani..ott a boltban még nem mondott rá semmit, de itthon olyan 1,5 hete elkezdi h szerinte kövérít..mások azt mondják hogy jól áll de azért csak az ő véleménye az adó..meg vele nem tudok lényegébem semmiről sem beszélni..még a barátnőimmel akiket most ismertem meg szeptemberben, ők is jobban megértenek..meg tetszik egy fiú és ezt sem tudom megbeszélni vele mert sose figyel rám..mindig van valami dolga..álatánosságban kedves meg nem vitázunk össze mindenen de azért nem kicsit esik szarul mikor tudom h kövérebb vagyok és az arcomba vágja..én próbálok megváltozni de tényleg..már eljutottam egy olyan szintre az ilyenek miatt h van h 1 egész nap nem eszek semmit max egy almát..de neki sehogy sem vagyok jó..amíg más gyerekét dicséri addig engem...még az apukám is jobban megért ilyen témákban..meg ő legalább nem érezteti velem azt h el vagyok cseszve..de akkor is..ezt én fújom fel tini fejjel vagy tényleg nala van egy kis baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!