Én már szeretnék gyereket. Mit csináljak?
Lehet hülyének nézni.. :D
Egyszerűen imádom a gyerekeket. Sok babás videót, képet nézek bár már nem merek mert a szüleim még a végén félreértik :D. Biztos ismeritek FankaDelit, mindig megnézem a fiáról a képeket, nagyon aranyos gyerek. Tudom, hogy még nagyon korai és még barátom sincs. 8-10 év múlva szeretnék szülni ha eltudom tartani és lesz kinek. Minden nap arra gondolok, hogy milyen jó lenne ha egy olyan kis embert tarthatnék a karomban, ráadásul az enyém. Amikor nincs kedvem tanulni akkor is arra gondolok, hogy muszáj mert akkor hogy fogom eltartani a gyereket ha lesz. Lehet, hogy hülyeség is ilyeneken gondolkozni de nekem jól esik. Kicsit szeretném "csillapítani" az érzést mert még sokára fog eljönni az idő. Mit csináljak?
15L
Ez természetes dolog. Nekem 14 éves korom óta a legnagyobb álmom, hogy anya legyek végre, dehát egyelőre kinek és mire? Nincs meg a hátterem hozzá és nem vagyok olyan felelőtlen, hogy a semmire vállaljak kisbabát.
Szóval, marad a vágyakozás :)
13.13as
Ez a lehető legrosszabb hozzáállás amit írtál. Minek gyereket szülni mikor elhagy a pasi és gyerekkel ugyan kinek kellesz? A férjednek. Bizonyára azért vett el, mert szeret és tisztel. A kapcsolatokban meg egy gyerek nem szétválassza a párokat hanem inkább összeköti őket. Nem fognak megundorodni a terhes nő látványától(természetesen itt is a kivétel erősíti a szabályt) mert az maga a természet csodája. Még jobban szeretni és tisztelni fogják őket.
Kedves kérdező. Neked meg természetes dolog, hogy így érzel. Bár hidd el nem egy leányálom:) Nekem igaz nincs gyerekem de ha isten is úgy akarja 1év múlva összejön és lehet sajátom is de addig maradnak unokatesóm gyerekei.
Igazi kis energia bombák. Verik egymást, veszekednek, hisztiznek de mégsem lehet rájuk mondani azt, hogy gonoszok vagy rosszak. Elevenek:) De ahogy a mondás tartja kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond. Én egyenesen félek attól, hogy lányom legyen mert ebben a mai világban sok mindenbe bele lehet vinni és félek attól majd hogy hiába lesz előtte a jó példa mégis a társaság beleviszi....
off:
13:13-as!
Te egy nagyon elkeseredett nőszemély vagy!
Ha esetleg elhagynak téged akkor az nem a gyerek miatt lesz
hanem önmagad miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!