Miért kell rögtön lehurrogni?
"ha a kövérekkel elnézőnek és együttérzőnek kell lenni és nem szabad nekik szólni, hogy kövérek és fogyjanak le, akkor engem az 50kg-mal miért zaklat mindenki 20 éve, hogy szedjek már fel pár kg-t és miért magyarázza mindenki azt, hogy "miiilyeeeen sováány vaaagy :O". Nem gondolják, hogy ez nekünk, vékonyaknak is nagyon rosszul esik és elnézőnek kell lenni?"
Hát igen. Nekik szokásuk hangoztatni hogy mindenkit el kell fogadni úgy ahogy vannak, közben meg pont az ő szemüket szúrja ha valaki nem olyan testalkatú mint ők. Hogy miért? Mert hiába mondogatják hogy elfogadták önmagukat és elégedettek magukkal, ha egy vékony ember mellé kerülnek előtörnek a kisebbségi érzéseik (amik elvileg nincsenek is nekik hiszen elfogadták magukat - elvileg). Ugyanezen okból kerüli többségük a strandokat is.
ha tetszik, ha nem, az ilyen ember aki képes lenne elhagyni, megcsalni stb a párját azért, mert 10,20,30 vagy akár 40 kilót hízott, NEM SZERETI! ez tény. legalább annyira, mint hogy egyszer mindenki meg fog halni.
például anyum 65 kg volt mikor hozzáment faterhoz...a terhességei során felment 105 kilóra, amit azóta is tart...és? apám szereti...
vagy például a férjem mikor megismerkedtünk 88 kg volt... 7 év alatt sikerült 125 kg-ra felmennie...és? ugyanúgy szeretem...imádom, mint a legelején... mert nem a súlyát vagy az alakját nézem...látom...hanem Ő MAGÁT...akit szeretek...
"nem Szereti az az ember a párját, aki a külső változások alapján már egyből húzza a száját..."
Tegyük fel hogy a párod főz neked kaját. De amikor megkóstolod észreveszed hogy irtózatosan elsózta. Egyszerűen ehetetlen. Az alapján amit te leírtál én arra következtetek hogy ebben a helyzetben te ugyanúgy ennéd tovább az elsózott kaját miközben teljes erőddel igyekeznél nem fintorogni, ellenben mosolyt erőltetve az arcodra mondanád neki hogy "Nagyon finom" pusztán azért mert szerinted csak az szereti a párját aki képes rezzenéstelen arccal tovább falatozni.
Én viszont finoman párom tudtára adnám hogy "Bocsi de ez enyhén szólva el lett sózva. De ne aggódj, ha kell segítek hogy legközelebb jobb legyen. Együtt megoldjuk!" Ő pedig normális esetben nem vágja be a durcát hogy miért nem ízlik nekem amivel várt haza, hanem belátja a nyilvánvalót hogy ez most nem lett olyan jó mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!