Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell rögtön lehurrogni?

Miért kell rögtön lehurrogni?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam, hogy a férj szóvá teszi, ha a feleség elhízik. Egy ismerősöm 40 kilót hízott terhesség alatt, 45 kilóról indult. Én megértem a férjét, megismert egy csinos nőt, pár év és egy dagadt nő mellett találja magát.Mégis a férjet hurrogják, hogy neki szült gyereket, ne kötekedjen. Én se örültem volna, ha párom felszed 30 kilót, tőle se várhatom el.
2011. júl. 23. 18:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Ha nem szereted és nem tiszteled akkor miért vagy vele? Biztos lelépnék egy ilyen ember mellől.

A kérdésre válaszolva pedig egy férfi is elvárhatja a nő foglalkozzon magával. Nekem is van olyan ismerősöm, aki szült és most egy tehén. Az tény, hogy csak ül otthon sehova nem jár, mert még az is nehezére esik.

2011. júl. 23. 18:26
 12/31 anonim ***** válasza:
54%
Én szánalmasnak tartom azokat az embereket akik vagy igyekeznek leadni a kilókat de nincs elég akaraterejük vagy egyáltalán nem is hajlandóak leadni a pluszkilókat, ellenben megy a duma hogy "fogadjon el így ahogy vagyok" meg "a lelkemért szeret úgyis" (igen ám de ugye nem a lelkével szoktak szeretkezni...). Az ember igenis akarjon tetszeni a párjának külsőre is! Különben ugye testi vonzalom hiányában el-elmaradoznak az együttlétek majd amikor a férfi máshol keresi
2011. júl. 23. 18:27
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
az elhízott nők csak úgy pontozzák le a nekik nem tetsző válaszokat.
2011. júl. 23. 18:28
 14/31 anonim ***** válasza:
66%

amit nem kapott meg otthon vagy már nem is akarja otthon megkapni akkor meg megy a "minden férfi disznó" szöveg.

(Bocs hogy két részletben írtam véletlen volt)

2011. júl. 23. 18:28
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem a betegség okozta hízásra gondoltam. Lehet szoptatás alatt is diétázni. Nekem terhességi cukrom volt, és kötelező volt diétáznom terhesség alatt is. 10 kilóval lettem könnyebb, mint mikor elkezdtem a terhességet.Ismerősöméknél a férj gyengéden megjegyzi, hogy a 3. szendvicset lehet nem kéne megenni, de a feleség rögtön csattan, pedig a férj csak segíteni akart.
2011. júl. 23. 18:31
 16/31 anonim ***** válasza:
73%

Az Édesanyám miután várandós lett velem, majdnem elveszített. Hormonkezelést kapott, és veszélyeztetett terhesként 6 hónapot kellett feküdnie kórházban. (Nem kívánom senkinek!) Meghízott. Nagyon. Csoda? Nem! Aztán apám elhagyta egy nála jóval fiatalabb kövér nőért. Anya annyit sírt, szomorkodott, hogy lefogyott 25 kilót. Azóta normális a testsúlya, de párt nem talál magának, mióta meghalt az élettársa. :'( Senkinek nem kívánom azt az időszakot, amiket anyukám átélt! És bátran állíthatom, hogy számomra ő a világ legjobb Édesanyja, nagyon sokat és jókat lehet Vele beszélgetni.

Aki pedig a külső alapján ítéli meg a másikat, lépjen bele a másik cipőjébe, járja végig az életútját, és utána nyugodt szívvel ítélkezhet!

2011. júl. 23. 19:52
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem bántja senki őket, főleg, ha valami betegség okozta. Ilyen esetben a férjnek szava se lehet. De lustaságból hízik el, miért kedveskedjen vele a férje.
2011. júl. 23. 19:55
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

jaj aki betegségből kifolyólag hízott meg az inkább maradjon csöndbe, itt a kérdező nem őket hozta fel hanem azokat akik a lustaságuk a nemtörődömségük miatt híztak el.

Mert ők igen is tehetnek róla.

2011. júl. 23. 20:19
 19/31 anonim ***** válasza:
66%
Igen, értem én. De utána az óvódában a szülők értetlenkedve néztek Édesanyámra, hogy "Te jó ég, így el van hízva?!", "Miért zabál ennyit?" stb. És csak ezért írtam le a véleményemet, mert vannak, akiket a betegség sem érdekel, és nekik az sem "kifogás".
2011. júl. 23. 20:26
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem otthagyásról kérdeztem, hanem, hogy miért probléma, ha a férj noszogatja a feleségét, hogy fogyjon, ha lustaságból, zabálás miatt hízott.
2011. júl. 23. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!