20 eves vagyok, a baratnom is. Az anyukaink mintha bekattantak volna. Mi baja az ilyen anyaknak?
Szerintem normalis, sot a tobbihez viszonyitva egesz jo "gyerekek" vagyunk, buliban nem vagyunk seggreszegek, stabil parkapcsolataink vannak, jo egyetemen vagyunk, allami helyen, rendesen tanulunk.
Megis folyton orditoznak velunk. Ha apu valamit neki nem csinal meg, de ertem sokmindent megtesz/megenged akkor maris jon a hiszti h pl. bezzeg az o nyaralasat halasztani kellett de sizni el tudunk menni egyutt.
Vagy a baratnom 1 orat kesett delutan (a baratjaval volt) es az anyja orditva le-utolso-qrvazta. Vagy hazajon hetvegere (mas varosba van egyetemen) alig foglalkozik vele, egyedul gubbaszt a szobajaban, de ha kimegy talalkozni 1-2 regi barattal maris cirkuszol h ha ilyen, akkor inkabb haza se jojjon.
Anyuval normalisan joforman nem is tudok semmit csinalni, semmi turelme, ingerult, folyton csak a hiszti -amitol en is begurulok. Es raadasul legtobbszor foloslegesen hisztizik, szepen is meg lehet engem kerni vmire. Es ezek utan csodalkozik h mikor epp unja magat,maganyos, osszeveszik apuval, stb nekem nincs kedvem hozzaszolni es inkabb gubbasztok a szobamban.
Feltekenyek? Onzok? Menopauza?
Egyszeruen nem tudom felfogni h kezelheti igy 1 anya a sajat lanyat??! Hogy meri le....vazni? (mikor raadasul semmi durva viselkedes nem all fenn!) Miert zavarja ha masok szeretik a lanyat vagy ha neki normalis elete van?
Szia!
Ügyesen megfogalmaztad! Próbáld elmondani anyukádnak is, hogy képzelje magát a Te helyedben és érezze át, hogy is viselkedik veled. Ha nem tudsz vele beszélni, írd le minden gondolatodat és add oda neki. Fontos, hogy tudja, mit gondolsz!
1. klimax okozhat ilyet
2. Ha a férj nem foglalkozik a feleséggel, ha megromlik egy házasság, az sokszor a gyereken csapódik le és pont így, sajnos ezt megoldani nehéz, mert addig nem változik ebben az esetben, míg neki nem jön valahogy egyenesbe az élete. Ilyenkor esetleg el lehetne beszélgetni a férjével, az apukával, hogy ő is próbáljon tenni valamit, mert nekik kellene megoldani és nem a gyereknek, aki míg ott lakik, rájuk van utalva valamennyire, és nem cselekedhet helyettük.
Üdv,
Engem komoly stabil kapcsolatban pusztán azért mert közösen rengeteg mérlegelés után megtartottuk a babánkat qvázott le, és dobott el magától. Most nem beszél velem, folyton hisztizik ha hall rólam, de közben meg szenveleg, mert hiányol.
Hogy miért ilyen, lövésem sincs, majd kinövi. Sok anya valóban hálát adna az égnek, ha csak annyi baja lehetne a lányával, mint ami veled van. (velem is csak az a baj, hogy bevállaltam nem az Ő kontójára a csemetémet, addig pedig normálisan mindent megcsináltam otthon tanultam dolgozni jártam)
22éves vagyok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!