Nem akarom hogy el hagyjon, de mit csináljak a féltékenység ellen?
Szóval nagyon féltékeny vagyok, igen tudom, hogy túlzásba viszem már, de féltem őt, és most hogy bántottam, mi van ha valaki kedvesebb lesz vele? :/ Bízom benne, szeret engem, de megbántottam és nem tudom mit csináljak. Próbálok hozzá jó lenni, nem féltékenynek lenni, de most ez valahogy nagyon a hatalmába kerített. Tegnap elbeszéltem itt valakivel, ő segített egy kicsit megnyugodni, de mit csinálhatnék még? Olyat mondtam neki, hogy miért nem másik embert ajánlott beszélő társnak, barátnak, miért egy olyan embert akire én féltékeny vagyok? És ezért is megharagudott rám:/ Pedig én nem is azt mondtam hogy mással akarok beszélni, csak egy kérdés volt. Mit csináljak még? Elhagyni nem fogom, mert ő kell nekem, szeretem.
18/L
Hát..más haját dicsérte...2 embernek is. És hiába kértem, hogy ne beszéljen vele rossz nekem, akkor is beszél vele.
De nagyon szeretem őt és van hogy mondtam neki hogy szeretlek hidd már el, mindig azt mondta, hogy nem nem és nem:/ Pedig szeretem. Ez most volt ma. De akkor sem hagyom el, nem menekülni kell, hanem megoldani.
De ez valamilyen régi barátnője, haverja, csoporttársa, munkatársa, vagy ki? Csak azért kérdem, hogy sokat jelent neki vagy csak úgy olyan ismerős akivel itt ott összefut akár akaratlanul és ennyi.
Az, hogy valakinek megdicséri a haját, az csak olyan illem szerintem, nem hiszem hogy emiatt aggódnod kell.
Szerintem mindenkinek ezt át kell élnie életében.Én nagyon valószínűnek tartom, hogy ez a kapcsolat helyre rak téged és megtanulod, hogy a féltékenység egy f@szság!!
Most nem azért, de arra kéred, hogy hazudjon.És ha tetszik neki más haja?Nem azt mondta, hogy rámozdulna...Mért kell behatárolni.
Nekem volt pasim, akit azért küldtem a búsba, mert még a barátaimmal se mehettem el szórakozni, mert 1 hét veszekedés volt a vége!
......ennyire azért nem sajátíthatod ki!!!!
Egyszer megunja és tényleg elhagy! Akkor mit csinálsz???
Vegyél erőt magadon, és hagyd egy kis levegőhöz jutni, mert ennek nem lesz jó vége!
Ha megakar csalni úgyis megfog, ha féltékenykedsz ha nem....hidd el-felesleges idegelni magad a semmiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!