Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mi? Én nem ilyen...

Most ez mi? Én nem ilyen perverznek ismerem. Mit tegyek most? Sírok, annyira fáj.

Figyelt kérdés

Könyörgöm valaki segítsen ezt megérteni...én nemértem... ilyet nem tudok elképzelni róla, ráadásul egy 12éves kislánnyal... itt valami nem stimmel. Sírok.

18éves lány vagyok a barátom20.

4hónapja járunk. a kapcsoltunk elején elmondta hogy regisztrált egy társkereső oldalra akkor jártunk kb 1hete mikor felregizett. Elmondta hogy próbálja magát letörölni, de sikertelen, nem engedik. De nem ismerkedett senkivel még csak nem is levelezett egy csajjal sem. Megbánta azt is hogy regisztrált képet nem rakott ki magáról.

Megadta a jelszavát, beléptem. Én sem tudom törölni magam... tehát nem hazudott, nem engedik a törlést.

Utoljára június19én léptem be..nemvolt levele meg semmisem.

Azóta folyamatosan néztem belép-e, nem lépett be. Beléptem ma hogy megnézzem le lehet-e már törölni erre 3kislánytól jött levele, az első kettő körlevélnek tünt.

A hamradik egy 12éves kislánytól jött, az adatlapjára kivolt irva hogy "küldj izgi levelet" és a barátom ezt irta, ha ő volt "milyen izgi levél kell? olyan, h kinyalnám a p*ncidat és beleélveznék a szádba, és jól m*gdugnálak? Csók mindenedre"

Válasz június 25.-én jött rá az illetőtöt amiben leirta hogy ő valójában srác csak kiváncsi h ki érdeklődik a fiatal lányok után.

Most flehívtam a barátomat számonkértem, és elmondtam neki mindent erre ezt mondta: "Mivan? Állj! Milyen 12éves kislány? Mivan pedofilnak nézel? Szerinted pont egy kislánnyal kezdenék ki...? Könyörgöm higgy nekem, nem irogattam senkinek ilyet meg főleg nem...és egy kislánynak, aki ráadásul nem is érett nő... Ezt nem gondolod komolyan"

Mondom "De itt van...te irtad"

erre Ő"Najó amugy is találkozni akartam veled, de most felmegyek és ezt szépen megbeszéljük személyesen... fogalmam sincs mi a szar ez...ha én irtam volna bevallanám, de nemvagyok ilyen perverz állat, pedofil meg főleg nem. Veled járok de veled nem beszélek ilyen mocskosul"

Rátettem a telefont azóta 2x hívott.

Valóban velem nem beszél így... és a kislány adatlapján kintvan hogy 12éves. és egy kép róla, átlagos kislány.

Én szeretkezek a barátommal, nekem nem mondd ilyen trágárságokat, egy olyan szó nem jött ki eddig a száján hogy "Sz*pjle"

2011. júl. 22. 16:41
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

utolsó, mint már irtam én magam is regisztráltam elfogadtam a jogokat... a jogokban ilyet nem írtam, nem vagyok buta én is naggyából átfutom mibe egyezek bele.

És én rá másnapra kipróbáltam a profil törlésemet, (hogy ne aznap töröljem hátha befolyásolja) és benyomtam hogy "profil eltávolitása" és kiirta hogy "profilodat töröltük"

neki ezt irja ki" a törlés átmenetileg szünetel (pedig énis akkoriban regiztem) irj kérvényt" irt kérvényt, láttam, mert elmenti a rendszer és nem törlik a mai napig

2011. júl. 22. 17:28
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Minket akarsz meggyozni, hogy a baratod nem pedofil? Nekem edesmindegy.
2011. júl. 22. 17:36
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem hazudik a barátod, ha ilyen perverz lenne, már rég észrevetted volna! Nekem is törték fel fiókjaimat, nem kell hozzá sok tudás. Mindenképp írjatok, vagy hívjátok fel az oldal üzemeltetőjét a profil törlése miatt!

Egyébként titeket nem ismerve ennél többet nem nagyon tudok mondani:)

2011. júl. 22. 17:37
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Te még írtál ki ezzel kapcsolatban kérdést igaz?, azzal, hogy társkeresőről nem lehet törölni a barátodat. Nagy a kálvária nálatok hallode, nyugi soha nincs?

Igen, ha ő írta s tudta, hogy 12 éves az egy írtó undorító s ronda dolog, de az is lehet, hogy meg se nézte, hogy hány éves csak poénból válaszolt egyet, s az is lehet, hogy nem ő írta. Ne félj, aki pedofil az sajnos nagyon jól elrejti-álcázza a dolgait, ha ilyensmivel foglalkozna a barátod akkor eszébe sem jutott volna megadni a jelszót neked, vagy ha meg is adta még aznap csinált volna egy más profilt erre a célra.

2011. júl. 22. 17:41
 35/47 anonim ***** válasza:

azt tényleg ne nézd hogy veled hogy viselkedik mert mindig mondják hogy a pedofilok, sorozatgyilkosok általában olyanok akikből egyáltalán nem nézné ki az ember.

lehet írtad már de átsiklottam felette

A levelet mikor írta még azelőtt hogy megadta a jelszavát?

lehet elfejtette ilyen levelet is írt.

2011. júl. 22. 17:51
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hiszed el a párodról, akkor ne hidd el. Hallgasd meg a védekezését, aztán mutasd meg azt a levelet neki: valaki biztosan elküldte. Ha nem a párod, akkor valaki más.. Jelentsétek be rendőrségen, ellenőrizzék, honnan léptek be a profiljába. Ha a párodnak nincs hozzá köze, akkor nem lesz ellenvetése.

Olyan nincs, hogy nem lehet profilt törölni, főleg ha neked sikerült a sajátodat. Valaki más is használhatja rajtatok kívül azt a fiókot, talán a törlési kísérleteket is visszavonta, csak poénból.. Vagy valami rejtett rendszerhiba miatt szorultatok be az oldalra. Azért nem hiszem, hogy olyan sötét pasi létezik, aki a barátnője által rendszeresen nézegetett postafiókjából perverz levelet küld egy gyereknek, és még a bizonyítékokat sem tünteti el..

Valami más poénból be akart kavarni nektek, és sikerült is neki.

2011. júl. 22. 18:37
 37/47 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, hogy te nem hiszed ezt el a barátodról, de még csak négy hónapja vagytok együtt. Nem ismerheted igazán. Az, hogy meg veled nem olyan a szexben nem jelenti azt, hogy nem szeretné ezt a dolgot. Nem ismerlek nem tudhatom, de lehet, hogy te egy kicsit visszafogottabb lány vagy, ezért veled nem viselkedik úgy. Elmondom miért gondolom ezt. Van egy "barátom" akinek van barátnője, de a csaj sok mindent nem szeret szado-mazo ilyesmi sőt a fiú még csak fel se hozta neki, mert ismeri olyan szinten, hogy ez nem jön be neki. Igy hozzám jár emiatt.

A másik, hogy a 12 éves lány kért izgi levelet a barátod meg írt neki. Én is vagyok fennt társkereső oldalon meg még sok ismerősöm még se kerülnek oda olyan levelek amiket nem én írtam. Nekem ez kicsit furcsa.

25/L

2011. júl. 22. 19:10
 38/47 anonim ***** válasza:
na kiderült valami?
2011. júl. 22. 21:51
 39/47 anonim ***** válasza:
49%

Ossze-visza irsz! Az eredeti szovegben azt irtad h te is megprobaltad es nem tudtad torolni magadat kesobb meg azt irod h neked sikerult a torles de neki a mai napig nem.

Akkor most mi az igazsag v a kerdes KAMU?

2011. júl. 22. 23:22
 40/47 A kérdező kommentje:

belement vna h bejelentsük a zsaruknak... 2-3órás "nem én voltam higgy nekem" szöveg után bevallotta hogy ő írta. de a lány akkor nem 12 hanem 18éves volt..és poénnak szánta.

Szakítottam vele, szeretem nagyon fáj

és még most is győzköd hogy szeret és akkoris fog szeretni és sosem csalt meg és nemis akart...megint irt smst:@

2011. júl. 22. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!