Most ez mi? Én nem ilyen perverznek ismerem. Mit tegyek most? Sírok, annyira fáj.
Könyörgöm valaki segítsen ezt megérteni...én nemértem... ilyet nem tudok elképzelni róla, ráadásul egy 12éves kislánnyal... itt valami nem stimmel. Sírok.
18éves lány vagyok a barátom20.
4hónapja járunk. a kapcsoltunk elején elmondta hogy regisztrált egy társkereső oldalra akkor jártunk kb 1hete mikor felregizett. Elmondta hogy próbálja magát letörölni, de sikertelen, nem engedik. De nem ismerkedett senkivel még csak nem is levelezett egy csajjal sem. Megbánta azt is hogy regisztrált képet nem rakott ki magáról.
Megadta a jelszavát, beléptem. Én sem tudom törölni magam... tehát nem hazudott, nem engedik a törlést.
Utoljára június19én léptem be..nemvolt levele meg semmisem.
Azóta folyamatosan néztem belép-e, nem lépett be. Beléptem ma hogy megnézzem le lehet-e már törölni erre 3kislánytól jött levele, az első kettő körlevélnek tünt.
A hamradik egy 12éves kislánytól jött, az adatlapjára kivolt irva hogy "küldj izgi levelet" és a barátom ezt irta, ha ő volt "milyen izgi levél kell? olyan, h kinyalnám a p*ncidat és beleélveznék a szádba, és jól m*gdugnálak? Csók mindenedre"
Válasz június 25.-én jött rá az illetőtöt amiben leirta hogy ő valójában srác csak kiváncsi h ki érdeklődik a fiatal lányok után.
Most flehívtam a barátomat számonkértem, és elmondtam neki mindent erre ezt mondta: "Mivan? Állj! Milyen 12éves kislány? Mivan pedofilnak nézel? Szerinted pont egy kislánnyal kezdenék ki...? Könyörgöm higgy nekem, nem irogattam senkinek ilyet meg főleg nem...és egy kislánynak, aki ráadásul nem is érett nő... Ezt nem gondolod komolyan"
Mondom "De itt van...te irtad"
erre Ő"Najó amugy is találkozni akartam veled, de most felmegyek és ezt szépen megbeszéljük személyesen... fogalmam sincs mi a szar ez...ha én irtam volna bevallanám, de nemvagyok ilyen perverz állat, pedofil meg főleg nem. Veled járok de veled nem beszélek ilyen mocskosul"
Rátettem a telefont azóta 2x hívott.
Valóban velem nem beszél így... és a kislány adatlapján kintvan hogy 12éves. és egy kép róla, átlagos kislány.
Én szeretkezek a barátommal, nekem nem mondd ilyen trágárságokat, egy olyan szó nem jött ki eddig a száján hogy "Sz*pjle"
most ezt irta smsben:
"amint fater hazaér a kocsival, elkérem és megyek hozzád fel. mert beszélni akarok veled. De kérlek hidd el én nem küldtem senkinek levelet!!!!! felregisztráltam fennt voltam pár napot, aztán onnantól kezdve azon voltam h töröljenek. De nem küldtem senkinek semmilyen levelet, se képet se semmitsem!!!"
júnis közepén lépett be utoljára... hogy törölje magát... milyen megbeszélésből? senkivel nem beszélt meg semmit, velem beszélte meg hogy ma talizunk.
De könyörgöm! 20éves, és nem a levél tartalma számit hanem hogy kislánynak ilyet???? RÁADÁSUL A KISLÁNYRÓL VAN KINT KÉP GYEREK TISZTÁN LÁTSZIK... A BARÁTOM MIKOR MÉRGES AKKOR NEM MONDJA AZT MÉG AZ ELLENSÉGÉNEK SEM HOGY"SZ*PJ KI"
És miért ne vallaná be??? Nem az a lényeg h ilyen levél, hanem az hogy egy gyereknek? Ezt tuti nem képzelem el róla... már nem azért de még a gyerekeket se szereti... nem nagyon gyerekpárti
Ha megadta a jelszavát, szerinted olyan hülye lenne, hogy továbbra is használja az oldalt?
Ha használta, akkor az azért lehet, mert más néven, más formában is fent van és elfelejtette, hogy ehhez adta meg neked a jelszót.
Szerintem ha a 12 éves kislányokra gerjedne, akkor nem Veled járna:)
Nekem már feltörték nem egy e-mail fiókomat, tehát könnyen lehet, hogy vele is ez történt és egy rosszakarója meghackelte a jelszavát és most a nevében szórakozik!
mert ha azt mondnaám hogy velem mocskosul beszél és trágár meg perverz vagy erőszakos szexben beismerem, lehet ő volt... DE ÍGY NEM! Ennek semmilyen ésszerű alapja nincs:
1.gyerek a lány
2.most gyerekkel chatszexelni?
3.győrben lakik (mi pest megyében)
4.miért tagadná le ha ő lett volna
5.miért adta volna meg a jelszavát ha lenne rejtegetni valója??
utolsó, ez az érdekes... hogy júiuns 14én iródott ez a perverz levél ő akkor belépett, mert törölni akarta az oldalt... azthiszem... én léptem be utoljára 19én júniusban. De én a levelei közt nem láttam semmitsem! Azóta nem belépve mint nem regizett nyomon követtem h belépett-e és nem. De a levelet 14én irták, mégsem volt semmi afiókjában.
DE NEKEM EZ AKKORSEM STIMT! ezt nem értem... ez büntetendő igazad van! De a barátom nem perverz könyörgöm szexben mikor elvan szállva akkor sem beszél így velem, még a nőket is alig nézi meg az utcán a gyerekeket meg sosem. Van egy 3éves unokahugom, bánni se tud vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!