Jo otlet ajandeknak, vagy sem?
A fiam most 4 honapos. Kitalaltam, h csinalok neki egy emlekes ladikot, amit az eskuvojen szeretnek odaadni. Kulonfele emlekeket tennek bele a gyerekkorabol. Pl. szuletesi karszalag, szuletesere kuldott kepeslapok, elso karacsonyi ajandek, elso tipego stb. Mondtam a ferjemnek is az otletet, erre azt mondta, h aranyos vagyok ezzel a ladikos otlettel, de a ferfiak ezt nem ertekelik:-(
Ez tenyleg igy van? Fokent ferfiak segitseget kernem. Ti sem orulnetek egy ilyen ajandeknak? Ne megnyugtataskent irjatok, hanem oszinte valaszokat varok!
Nem kell dugdosni. Attól ugyanúgy örül. sőt kiskorában kérni fogja, hogy újra és újra mutasd meg.
Igaz a lányom lány, én meg nő vagyok, de a cinikus nagypofájú lányom csak azt kérte érettségire, hogy a gyermekkoromban levágott s eltett hosszú hajamat adjam neki. Felvarratja.
A fiam meg azt mondta, hogy nem hát azt nem kaphatja meg!
Csináld bátran, a férfiak mássága ott jön be, hogy az apja nem csinál ilyet.
Egy gyermeknek mindig megható, hogy az anyja igy végigkiséri. Ha meg véletlenül mégsem olyan lesz akkor az unokaszületésre biztosan örül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!