Mit tennél, ha tudnád, hogy foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata?
Ha egy közeli hozzátartozódról tudnád, hogy foglalkoztatja a gondolat.
Az említett személy eddig mindig azt vallotta, hogy ez a gyengeség jele, és undorító dolog stb., stb.
Egy nap mondott valamit, amiből az jött le, igazság szerint foglalkoztatja a dolog.
Konkrétumokat nem akarok írni, tényleg szörnyű dolgokat élt át gyermek korában, (lassan felnőtt korba lép) lelki fájdalmakat, ami miatt kezelik is.
de jár pszichiáterhez már kétszer is írtam!:)
Sőt kineziológushoz is, mert egyéb más problémái is vannak ebből kifolyólag. Párhuzamosan jár a két szakemberhez.
Én hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdéses személy (fel-le hullámzó). Én az ilyesmit inkább egyedül vívom meg, meg alapból is utálom az embereket, tehát a "húde nagy figyelem" csak rossz hatással lenne rám.
De a dolog attól is függ, hogy a delikvens hogy viszonyul alapból az emberekhez, én csak magamból indulok ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!