Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ma van a szülina...

Mit csináljak ma van a szülinapom?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom egy átlagos nap senkinek nincs hozzám egy jó szava se:S Kaja nincs semmi még kb másfél hétig de hát kit érdekel.... anyám ha hozzám szól akkor úgy mintha a kutyája lennék szóval nem tudom elmenjek ma itthonról de úgy hogy nem jövök haza? Eddig nem volt még ilyen szülinapom sosem:S

Nem az ajándékról szól nem anyagi legszívesebben sirnék de minek?

2011. júl. 21. 17:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! Nekem 10 éve nem volt olyan..
2011. júl. 21. 18:37
 32/35 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy kicsit pozitívabban hozzáállni az élethez, a dolgokhoz, örülj az élet apró dolgainak! Tudom, hogy ez lehetetlennek tűnik a jelenlegi helyzetben, de gondolj bele abba, hogy hányan cserélnének Veled, akiknek nincs családja, barátai, lakása stb. Isten éltessen nagyon sokáig, és váljon valóra minden álmod! Merj nagyot álmodni, és ha javasolhatom, olvasd el a Titok című könyvet!

Végezetül pedig egy kis csekélység: http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y

2011. júl. 21. 18:50
 33/35 anonim válasza:

Boldog szülinapot :)

Csatlakoznék azokhoz akiknek szerelmi bántata wan :D

2011. júl. 21. 19:31
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aranyosak vagytok!:)
2011. júl. 22. 16:13
 35/35 anonim válasza:

Happy Birthad tuju!

My name is Annabella Boda

And you?

2019. jan. 20. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!