Miért nem akar örömet szerezni?
A páromtól vágynék egy egyszerű de szép kis gyűrűre, nem eljegyzésire... mégcsak aranyból sem kellene hogy legyen...tudja is mennyire örülnék neki, mégsem lep meg vele. Olyan szomorú vagyok:(((((
Fél hogy ez elkötelezést jelent? Vagy mi lehet a baj? Nem túl régen vagyunk együtt ez igaz, négy hónapja.
20/L
Próbáld meg kihangsúlyozni, hogy a gyűrű neked nem jelkép, hanem hobbi.
Én a hűtőmágneseket gyűjtöm és rendre kapok is közeli-távoli emberektől, tehát a férjem is hordja őket, a családom és a barátaim is. Csak ugye egy hűtőmágnesben semmi szimbólum nincs, ezért más tészta.
Esetleg megfogalmazhatnád úgy, hogy neked a gyűrű olyan, mint másnak a cipő, gyűjtöd őket, viszont!! pont ezért ha majd egyszer jelentése lesz a gyűrűnek, akkor mindenképp olyat akarsz, amin nagy kő van/pöttyös/kék/ráz, akármi. Lényeg, hogy segíts neki definiálni, hogy meddig használati tárgy és honnan szimbólum. Esetleg mutasd meg a gyűjteményed, hogy melyik honnan van, hol vetted, kitől kaptad.
"sajnos a kérdésből nem tünt ki mennyire fontos ő nekem...nagyon is az" - ha fontos neked, akkor vegyél neki te valami szépet! :-D
ha annyi gyűrűd van, hogy saját bevallásod szerint még sok is, akkor könnyen lehet, h még taszítja is ez a "mániád" és egyáltalán nem akar részese lenni, mert bizarrnak tartja. de lehet, h szimplán csak korainak tartja a gyűrűvételt.
Na, sok boldogságot nektek, szerintem nem érdemes ezzel túl sokat foglalkoznod.
2 hét (!!!) után megkaptam életem első gyűrűjét, és nem is adnám semmi pénzért senkinek! Ezen kívül még 1 gyűrűre számítok, amit majd az oltár előtt húz az ujjamra :)
A napokban megkérdeztem, miért gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt eljegyez. Azt válaszolta, hogy ezt időhöz, vagy pénzhez kell kötni, hanem egy bizonyos érzelmi állapothoz.
Gyűrűmánia ide vagy oda.
13:15-ös
köszönöm az építő válaszodat.
13:24-es
azt mondtam neki hogy annyira örülnék egy olyan gyűrűcskének amit ő vett, mert az különlegesebb lenne mint a többi mert tőle van..biztos vagyok benne hogy félreértet valamit vagy megijesztettem...hülye voltam, soha többet nem mondok ilyet neki, sőt gyűrűről se lesz szó...igérem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!