Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok meglepni, örömet szerezni a párotoknak?
fiúk válaszát is várom.
előre is köszönöm
Mindig valami aprósággal. De nagyon fontos, hogy sokszor adjatok egymásnak valami kis dolgot, nem is kell rá költeni, csináljatok, vagy küldjetek képeslapot, levelet, még ha nem is fontos nektek az ajándékozás, mert ebből is látja hogy akkor is gondolsz rá, mikor nem vagy vele.
Ha arról van szó, elmegyünk, eszünk egy süteményt. Vagy veszek egy újfajta óvszert, amit még nem próbáltunk, bár szerintem mindegyik ugyanolyan.
Ő engem is meg szokott lepni mindenféle kis aprósággal, annak nagyon tudok örülni, főleg, ha nem is számítok rá. f
Ma reggel pl a kávémba szivecske formájúra fújta a tejszinhabot:)
én reggelire amit vitt felszeletelt répát (fogyókúra),párat szivecske formájúra vágtam:)
ha hozzá megyek, néha viszek egy üveg bort (vörös vagy rosé); ha sütöttem pizzát, viszek belőle. vagy ő vesz bort, én meg sütök muffint, pár darabot. volt olyan is, hogy amíg aludt, kilopakodtam éjjel közepén mellőle és elmosogattam... vagy mielőtt felkel, csinálok reggelit, megterítek, ne csak sietősen kapjunk be valamit.
küldök egy sms-t, merre jár, mit csinál és hogy várom, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!