Miért nem jönnek ki a menyek az anyóssal? (kiben van a hiba)
érdekes nem !?nem egyedi probléma.én meny vagyok de nekem is nehéz elviselni anyóst,igaz azért utálni nem utálom.
én úgy látom hogy elég makacs vagyok és nem hagyom a magamét,azt meg egyenesen nem szeretem ha ki akar oktatni,holott tisztában van vele hogy én is tudom,sőt lehet még jobban tudom mint ő. pl:gyerekem allergiás(szándékosan nem írom mire,de ételre)és elkezdi nekem mondani hogy azt oda ne adjam neki.pedig ő nincs tisztába vele mit lehet meg mit nem!!na erre úgy kiakadtam....
szerintem az anyósoknak ,köztük az enyémnek is, nehéz elfogadni hogy a kicsi fiuknak már nem ők az elsők a sorban.meg nem értik meg hogy nem ők tudnak mindent jobban.
erről van szó kedves anyós!
ha maga ilyen megértő és normális (meg még vannak magán kívül is kedves anyósok) akkor miért nem tud mindegyikük ilyen lenni?vagy legalább miért nem próbálják meg?
nem mindig a menyeknek kell "körbe udvarolniuk " őket
mondjuk az anyósom amikor olyanja van akkor normális de miért nem mindig?
persze nekem is vannak rossz napjaim de neki olykor többről van szó mint rossz napról.
meg miért kell egyszer normálisnak lennie utána meg kikészít?!
mondjuk ilyenek hogy őt nem zavarja ha a ruhák kint áznak az esőn akár 2 napig vagy amíg esik.(ez régi dolog) vagy múltkor egész délelőtt mostam utána elmentünk bevásárolni a párommal .késő délután értünk haza és a ruhák még mindig kint szikkadtak a 37 fokos hőségben.holott semmi dolga nem volt igazán beszedhette volna.nem kellet volna kivasalnia meg elpakolnia azt nem kérném mert jobb szeretem magam csinálni de mondjuk az ágyra bedobhatta volna a ruhákat.és ha ezért szóltam volna hogy azért beszedhette volna még én sértettem volna meg.(ismerem tudom mi lett volna a reakciója,pont azért nem szóltam)
Juj, nem mondok példát, de az anyós gonszsága a legnagyobb a földön!!!!
Ezek, ha nekik nem tetszik valami ott fúrnak az emberbe, ahol tudnak, és ha még a házukban is laksz akkor meg mondja, hogy ha valami nem tetszik el lehet költözni.
Mivel nekem nincs anyósom, mert túl fiatal vagyok még... családban láttam ezt. Szörnyű. De úgy gondolom, hogy az anyósban is és a menyben is van hiba... Ha valamiben nem tudnak megeggyezni, jobb nem találkozni, vagy ha egy házban laktok vele akkor elkerülni. Én ezt csinálnám, bár én remélem rendes anyóst kapok, mert nem a fiát akarom büntetni...
06.55:igen egy házba lakunk.sajnos!remélem jövőre már összejön a saját ház és akkor talán külön élve jobb lesz.
én se várok el tőle ilyeneket mint írtam is vasalni meg behajtani nem kellett volna mert úgyse tudja megcsinálni úgy ahogy én szeretem!szerintem az nem nagy elvárás hogy beszedje a tűző napról a ruhákat,nem megérőtető!pláne hogy én is megteszem neki sőt még többet is.pl én főzök állandóan,szinte csak én tartom rendben a háztartás.akkor szerintem nekem is megtehette volna hogy beszedi.és nem agyalok rajta csak példa gyanánt szántam
nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
6:55 -nek:igazad lehet!tényleg teljesen mások vagyunk anyóssal.nekem sokkal nagyobb elvárásaim vannak.én nagyon precíz ember vagyok és szeretek mindent az "élére állítani".anyós meg elég trehány neki a takarítás is csak felületes .és ezek engem nagyon zavarnak.mert ha én kisgyereke mellett megtudok akármit normálisan csinálni,állandóan főtt étel van,mindig rend a házba akkor úgy gondolom hogy ezt ő is megtehetné.
és itt jön az én nagy hibám a képbe!amit el is ismerek.az pedig az hogy megmakacsolom magam és ha néha segítene akkor elutasítom.gondolván hogy nehogy már nem csak olyankor kell segíteni ha a fia látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!