Most tényleg higgyem el, hogy nem tudna bántani?
2 hónapja járok egy fiúval, egész harmonikusnak mondható a kapcsolatunk. Régebben voltak szadista gondolatai, stb, pszichiáter kezelte. Elmondása szerint amióta engem ismer, azóta rengeteget javult az állapota. Ma délután csókolóztunk, és elkezdett röhögni. Teljesen spontán, kérdeztem, hogy mi van, de nem válaszolt. Na most este megmondta, hogy azért röhögött, mert elképzelte, hogy csók közben izomból oldalba vág. Elrohantam fürödni, majdnem kitörtem az ajtót is, remegek a dühtől, meg minden. Most kajak higgyem el, hogy nem tudna bántani? Mit tegyek?
17/L és 17/F
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:50
Ez valóban jó ötlet, egyetértek vele!
Szerintem nem kell kíváncsi lenned arra hogy meggyógyult-e vagy sem. Ahogy egy előző írta, ábrándítsd ki magadból valahogy, és lépj le. boldogítsa a következő nőjét.
Ha a gyereked lenne, azt mondanám, hogy persze, foglalkozz vele, meg kísérletezz, meg bízz abban hogy gyógyulgat, de így, eszedbe ne jusson. ki ő neked? senki. Normális fiút fogsz még találni, de ha ez a barom örökre megnyomorít, lesheted magad.
TUdod minden pasival van valami gáz, de olyat kell keresni, aki mellett ténylegesen bajod nem lesz. Gondolok itt arra, hogy nem tesz tönkre anyagilag (lásd eljátssza, vagy elissza a pénzedet) fizikailag nem bánt, lelkileg nem tipor a sárba. ilyesmi. Ez a pasi meg eléggé veszélyes és kiszámíthatatlan bolond. Gondolom a szüleid nem tudják, mert apád vasvillával kergetné el a közeledből :)
32/N
Hallod, én is 2 percig röhögtem :)))
Viccen kívül... Sosem álltam kezelés alatt, pedig bennem is megvan az állat, (amit alaposan elrejtek) csak egy csaj tud róla, aki olyan mint én...
Nem tudnánk bántani egymást és szerintem ti se...
Mást viszont igen, és ezzel félkomolyan poénkodunk is : ) Pl. Éjjel zörgött valami az ajtó előtt... csaj mondja betörő... Mondom, sajnálom szegényt, erre a csaj lemegy konyhakéssel, és kinyitja az ajtót (mert ugyebár a szociopaták nem félnek). Visszajön, mondja hogy csak egy macska... Én kérdezem "Na és hány darabban?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!