Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit az, amit sohasem fogsz...

Mit az, amit sohasem fogsz tudni megbocsátani a szüleidnek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 15:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
az anyának KÖTELESSÉGe megvédeni a gyerekét, Nincs olyan,hoyg nem lehet. Nem mer? Akkor ugyanolyan bűnös, mint az apa, vagy bűnösebb, mert ő tudja mit csinál. El kell menekülni,megszökni,segítséget kérni, GYivibe vinni a gyereket vagy kiadni a nagyszülőknek. Bármit. Ez az anyának akkor is kötelessége, ha a saját épségét veszélyezteti vele. Még szerintem az életét is veszélyeztetnie kell inkább, mint a gyerek életét.
2011. júl. 20. 16:22
 22/28 anonim ***** válasza:

15-29

azért érdemes lenne odautazni Kereszthez, és megnézni, mi lett vele?! Talán egész más, mint te hiszed. Pl. szél érte?

2011. júl. 20. 16:25
 23/28 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyk,nem értem miért kell leontozni...nem hinném h valami rosszat mondtam volna...
2011. júl. 20. 18:23
 24/28 anonim ***** válasza:
A rossz géneket...
2011. júl. 20. 18:43
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
Hogy tönkretette a házasságomat és a mostani páromat is utálja. Hogy leöntötte a gyerekemet forró vízzel.hogy beleszól az életembe. hogy amit anyagi segítséget adott azt felhánytorgatja. Soroljam még???
2011. júl. 20. 19:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Hogy még mindig azt hiszik, 9-12 éves vagyok, nem tudok egyedül dönteni, beszélni, válaszolni, ha kérdeznek.

Hogy sose kérdezték meg, mi erről meg erről a véleményem. Szerintem el sem tudja képzelni, hogy nekem van véleményem. Szerencsére most már nem vagyok "itthon" olyan sokat, nyáron is a koleszban lakom, de állandóan kérdezik mikor jövök már haza, miért nem vagyok otthon. Még azt is megszabná, mikor hol legyek.

Évközben a legfontosabb kérdéseik az esti beszélgetésnél a tanulás és az ösztöndíj körül mozognak. Mennyi lesz? A többiek mennyit kaptak? Én miért csak ennyit?

Az sose érdekli egyiket se, hogy hívják a barátaimat, vannak-e egyáltalán, mit csinálok, amikor nincsenek óráim.

Nem engednek szórakozni sehova... Szerencsére ezt az igazi otthonomban, egy másik városban meg tudom oldani. Ott nem tudnak olyan hu de nagyon ellenőrizni.

Gyerekként sosem kaptam születésnapomra ajándékot, míg az öcsém igen.

Prűdek és maradiak. Rendkívül...

Sosem tudok velük megbeszélni semmit. Alapinformációkat tudják (van párom, ismerik is, mert bemutattam...) és ennyi.

Hiányzik vagy hiányzott, hogy egyszer úgy csajosan elmenjek az anyámmal vásárolni, beüljünk egyet kávézni és elmesélhessem, mi történt velem, vagy mit csináltunk a párommal.. Valami.. De ezekben már nem reménykedek, hogy valaha is lesz ilyen. Nem lesz. Pontosan tudom...

És azt is pontosan tudom, az én gyerekem nem így fog felnőni ahogy én..

2011. júl. 20. 19:50
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

azt, hogy megölették az első babám.

és, hogy akármikor akármit mondtam, az úgy is alapból hülyeség volt, és én voltam leb*szva, ha inkább a nagynénémnek mondtam el a dolgokat...

2011. júl. 21. 15:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem hagyott felnőni.
2017. máj. 9. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!