Szakítás után újrakezdés?
Figyelt kérdés
Mindketten hibás voltunk a barátommal, apróbb hibák és végül a barátom mondta ki hogy vége. Még lesz egy találkozás ahol megbeszéljük. A barátaim azt mondják ne kezdjem újra.. nem érdemes. Szerintetek?2011. júl. 20. 14:33
11/16 anonim válasza:
Szia ez sok mindentől függ, főképp attól hogy te hogyan érzed most magad. Hiányzik-e? s Rosszul érzed-e magadat nélküle vagy inkább megkönnyebbültél. Lehet hogy ez így hülyén hangzik de érdemes végiggondolni. Amúgy meg szerintem hiába agyalsz azon hogy mit csinálj úgy csak magadat idegesíted s valószínűleg fölöslegesen. Hiszen úgy is majd érezni fogod hogy mit csinálj. Viszont ha újra összejöttök akkor hibákat próbáljátok meg elkerülni s nem ugyanabba csapdába esni.S ne aggódj biztosan jól fogsz majd dönteni. Sok sikert nektek:D
12/16 anonim válasza:
Én is szakítottam a barátommal, majd kibékültünk. Ez volt életem legjobb döntése. Azóta 2 gyönyörű gyermekünk van.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 20. 14:53
14/16 anonim válasza:
Mindenki a saját tapasztalatát fogja elmondani. Akinek nem sikerült, azt mondja ne csináld. Akinek sikerült, az biztat. Nektek kell tudni, hogy akarjátok-e, tudtok-e változtatni, stb. Ne másokra hallgass, nem ők élik az életed.
15/16 anonim válasza:
Mi mikor összejöttünk a barátommal minden jóvolt.. aztán nekem nem tetszett hogy flötölget másokkal meg akartam vele beszélni végül összekaptunk és szakítás.utánna ő jött utánnam h szeret mindennél és mindenkinél jobban,de én mondta h inkább nem járok senkivel mert akkor nem kell átélnem ezt a sok fájdalmat és végüleg szakítottunk akkor azt hittem hogy jó döntés volt.De lassan elkezdett hiányozni mert ennyire még senkit se szerettem mint őt .Szakításunktól számítva egy hétre visszament az egyik volt bartánőjéhez és hónapok óta együtt vannak... ráadásul a lány nem is szereti( csak összejött vele h legyen valaki persze ő ezt nem tudja )én meg belehalok a hiányába és a tudatba h lett volna esélyem újrakezdeni de én mégis elöktem magamtól. Remélem nállatok jobban végződnek majd a dolgok .:)
16/16 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg újrakezdeni és meglátjátok majd mi sül ki belőle. Ha minden jól megy akkor még a házasságig is eljuthattok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!