Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon ciki ha 11...

Szerintetek nagyon ciki ha 11 éves koromban az anyukámmal alszom együtt este?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:51
1 2 3
 21/24 ji..... ***** válasza:
78%

Legfeljebb még 2-3 évig lesz ilyen igényed úgyis.

Ha viszont azután is, az már baj.

2011. júl. 22. 14:57
 22/24 anonim ***** válasza:
57%
szerintem nem ciki, én most vagyok 16 éves L és néha most is anyával alszok mikor nincs itt nevelőapukám, nem azért, mert félek egyedül aludni, hanem mert ugyanazokat a sorozatokat szeretjük és közben beszélgetünk, és ez így sokkal jobb mintha elvonulna mindenki a saját szobájába
2011. júl. 22. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem elég rossz így. Nem ciki, hanem baj. Nem bántásból írom, hanem jóindulatból, segítőkészséggel. Jobb volna, ha már önállósodnál, bár ezt évekkel ezelőtt kellett volna a szülődnek megtanítania. Ebből még sok hátrányod lehet. Még akkor is, ha megvan rá az "okod", hogy vele aludjál.
2011. júl. 22. 17:19
 24/24 anonim ***** válasza:

11 éves voltam, amikor másik lakásba költöztünk a családommal. Előtte egy szobám volt a két nővéremmel és ebben az új lakásban saját szobát kaptunk mindhárman.

Nem tudtam megszokni, hogy egyedül vagyok éjszaka és 12 éves koromig majdnem minden este anyukámmal aludtam.

Most 20 éves vagyok és nem álltam meg a növésben :D Nem lett túl intim kapcsolatom az anyukámmal és teljesen egészségesnek tartom magam :D

20 éves vagyok és 4 éve van barátom, nem kezdtem el vonzódni emiatt a lányokhoz meg semmi ilyesmi :D

Anyukám akkor azt mondta, hogy azért nem lökdös ki az ágyából, mert még sosem hallott 18 éves emberről, aki a szüleivel alszik :)

2011. júl. 22. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!