ismerősömnek 8 éves a fia és még mindig egy ágyba alszik vele pedig lenne külön ágya. Mivel a szülők nincsenek együtt és a nőnek van már több 2 éve barátja de a srác soha nem tud vele aludni ott mert a kis fiú is az ágyban alszik.
Egy egészséges kapcsolatot nem tud kialakítani az anya senkivel, mert ezt a hülye felállást nem sokan viselik el.
2011. júl. 19. 19:00
12/24 anonim válasza:
Nem tudom, én is elég sokáig aludtam anyukámmal. A saját ágyamban, de össze volt tolva az ágyunk. Nem volt saját szobám.
2011. júl. 19. 20:49
13/24 anonim válasza:
Nem ciki, én is anyámmal aludtam 11 évesen, a rémálmaim miatt nem mertem és nem tudtam egyedül. De kinövöd hamar, nyugi. :)
2011. júl. 19. 21:05
14/24 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki. Én is anyukámmal alszom 14 éves létemre, és nem vagyok beteg. Jártam pszichológushoz (nem emiatt), mert anyukám élettársa meghalt, a szüleim pedig 8 évvel ezelőtt elváltak. Nagyon jó így mindkettőnknek, mert anya sem szeretne abban a szobában aludni, ahol a már meghalt élettársával aludtak. :( Ha valaki kinevet, akkor annak azt mondom, hogy ne ítélkezzen, amíg nem volt ilyen helyzetben, és 14 éves létére nem élt át ennyi szomorúságot.
2011. júl. 19. 21:08
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) És nagyon sajnálom anyukádat :( Sokkal jobban érzem magamat :) És téged is sajnállak hogy ilyeneket kellett átélned!=( Tényleg köszönöm szépen!:)
2011. júl. 19. 22:21
16/24 anonim válasza:
En 14 eves koromig a nagymama mellett aludtam, aki nalunk lakott. Mivel a papa sajnos reg meghalt, nem zavartam...egyedul is tudtam volna aludni, de ugy megszoktuk kiskoromtol.
2011. júl. 19. 23:51
17/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, én is anyukámmal aludtam, 11-13 éves koromig. Nekem volt saját szobám, és a szüleim sem váltak el. Talán nekem az volt a gond, hogy előtte a nővéremmel voltam egy szobában, de ő elment koleszba.
Aztán hirtelen megváltozott minden, és aztán már én akartam a saját szobámban aludni. Csak apud bírja ki :)
2011. júl. 19. 23:53
18/24 anonim válasza:
Ha az anyukádat sem zavarja, akkor nem baj. Én is zseretk együtt aludni a 10 éves lányommal, ha alkalom adódik. Szóval ha senkit nem zavar (anyuka, apuka), akkor miért is gond?
2011. júl. 20. 09:37
19/24 anonim válasza:
Kedves utolsó, a "néhanapján" nem probléma, ha viszont ez mindennapossá válik, akkor igenis gondnak lehet (és kéne) tekinteni, mert ahogyan azt már előttem is leírták késleltet egy szörnyen fontos életszakaszváltást. El KELL engedni a gyermeket, hagyni kell, hogy saját élete, saját szokásai és saját SZEMÉLYISÉGE legyen. Sajnos én is sokáig édesanyámmal aludtam, inkább nem taglalnám, mi lett a vége. A párom is ugyanezzel küzd...
Jó dolog, hogy a szülő figyel a gyermekére, de az ilyen szintű, tizenévesen együtt alvással IS járó "függőség" minden, csak nem egészséges.
2011. júl. 20. 14:55
20/24 anonim válasza:
Kedves előttem szóló, én kiváncsi lennék mi lett a vége, mert én is együtt aludtam anyukámmal, mint ahogy már írtam is 11-13 éves koromig, borzasztó voltam, hisztiztm, és nem mentem bele abba, hogy egyedül hagyjon. Aztán olyan 13és fél éves korom körül, egyszer csak én döntöttem úgy, hogy egyedül aludnék, és attól kezdve mintha elvágták volna. Azóta felnőttem, 19 évesen elköltöztem otthonról, egyedül egy lakásba(továbbtanulás miatt) utána dolgoztam. Most együtt élek már a férjemmel 30 éves vagyok. Soha nem volt problémám , és csak hálával tartozom anyumnak azért az időszakért, és hogy nem hagyott akkor magamra. És apumnak is, hogy ezt átvészelte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!