Mi a véleményetek a Karina névről?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 16:31
12/27 anonim válasza:
Nincs Karina ismerősöm, de nekem egy cuki szőke kislány jut az aeszembe a névről! Szerintem jó választás! :)
13/27 anonim válasza:
Nagyon szép,ne hagyd magad lebeszélni! mindenkinek lehet épp ilyen nevű szimpatikus vagy unszimpatikus ismerőse,ez nem mérvadó!!!
14/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik :) Van Karina ismerősöm, és nagyon kedves, életvidám lány :)
Szerintem ne hagyatkozz másokra névválasztásnál, mert nagyon sokat számít az is, hogy van-e ilyen nevű ismerősöd, ha van, akkor ő milyen. Én pl. soha nem nevezném el a lányomat Dórának, mert többet is ismerek, és szinte egyikkel se vagyok jóban. Mindezek ellenére abszolút nem csúnya név, ha nem lennének ilyen tapasztalataim, lehet, nekem is tetszene. Szóval ezt a kérdést inkább a pároddal beszéld meg :)
15/27 anonim válasza:
Az hogy nem magyar nev es hogy a gyermekeknek rendes magyar nevet kell adni nem barmilyen kulfoldi eredetu zagyvalekokat.
Nem tetszik ez a nev amugy.
16/27 anonim válasza:
Volt csoporttársam volt Karina, egy mindenkire akaszkodó, magát észre nem vevő nő. Mindenki utálta!
17/27 anonim válasza:
18/27 anonim válasza:
[link] Nekem meg ő, volt csoporttársam :D
19/27 anonim válasza:
17:06
A csoporttársad ennek most biztos nagyon örül
20/27 anonim válasza:
Nyilvános profilja van, így is mindenki láthatja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!