Mindenben kitartasz a párod mellett?
Igen, de persze attól is függ, hogy miről van szó. Ha itthon csinál valami hülyeséget, amiről egyértelmű, hogy hatalmas marhaság volt, akkor megmondom neki, hogy na ez azért már khmm... De nem piszkálom vele a végtelenségig, csak azért tudjon róla, hogy nem tetszett, amit csinált/mondott.
Ha arról van szó, hogy valaki másnak okozott kellemetlenséget valamivel (bár eddig egyetlen ilyen esetről tudok, az is már nagyon sok évvel ezelőtt történt, nem is ismertük egymást akkor, sőt, én még gyerek voltam akkoriban, csak nemrég egy családi összejövetel során előkerült a téma), akkor nyilván nem állok neki helyeselni, viszont igyekszem másra terelni a szót. Itthon, négyszemközt azért megmondom a véleményem, de nem mások előtt. Mondjuk az említett eset, amit mindössze 17 évesen művelt, tényleg egetverő disznóság volt a részéről, de nehogy már 13 évvel később még mindig ezen kelljen kattogni... Azt ott és akkor kellett volna lerendezni. Na mindegy.
Olyan még nem fordult elő, mióta ismerem, hogy pl. nekiáll okoskodni olyan témában, amiről lövése sincs, aztán beégeti magát, vagy más hasonló, hogy a saját hibájából valahogy szégyenbe hozza magát, de ha ilyesmi előfordulna, hát nem tudom. Mármint lehet, hogy próbálnám kimagyarázni a dolgot, de inkább arra szavazok, hogy elterelném a témát más irányba.
igen , kitartok mindenben, bár a kapcsolatunkban inkább én vagyok az a fél, aki nagyobb baklövéseket, hibákat követ el, de a szerelmem mindig megbocsát :) előfordult, hogy eltitkolt előlem egy nagyon komoly dolgot, de aztán megbeszéltük és azóta mindenben osztozunk, óvjuk , segítjük, támogatjuk egymást.
megvédenem a becsületét kellett párszor, a szüleimmel is fel kellett vennem a harcot, mivel nagyon ellenezték a kapcsolatunkat
Mások előtt mindenképp, vagy elütném valamivel ha tényleg nagyon kínos vagy nagy baklövés. Ha 9sszetűzésszerű, odasúgom neki hogy majd később megbeszéljük, de nem volt még ilyen problémánk.
Nálunk szegénykének egyébként is alacsony az önbecsülése, pedig kiváló ember, tehát még otthon önmagával szemben is ki kell állnom érte... :P
23/l 27/f
Ha iszonyat hülyeséget akar csinálni (pénzügyek terén eléggé meggondolatlan) nyilván lebeszélem, egyébként ha meg állnék mellette, nem nevezném a páromnak...
Ó, és fontos megjegyeznem, hogy ez csak akkor működik, ha kölcsönös a dolog!
a parom mellett barmikor...persze neki barmikor megmerem/megtudom mondani ha tevedett...hulyesegekben, meg olyan helyzetekben amikor sajat hibajabol csinalt valamit amit en elore megjosoltam, akkor kicsit ereztetem vele. de legbelul akkor is vele vagyok. hisz szeretem:)
21/L
Igen, tudom, hogy nem direkt viszi a kocsmába a nagypapa, és hogy nagyon szeretik a kislányt. Épp ezért félnek segítséget kérni mert attól tartanak elveszik tőlük Őt.
De, igazából nem tudom, lehet hogy jobb lenne ennek a kislánynak ha nevelőszülőkhöz kerülne.
Legfőképpen azért mert szörnyen vékony a hasa pedig óriási. Súlyosan alultáplált.
A dédije olyan beteg, hogy maga alá csinál, és még róla is a nagypapa gondoskodik.
Tanítva, nevelve nincs a kislány, de azt láttam, hogy nagyon szeretik Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!