Ajánlanátok jó beszólásokat arra az esetre, ha a barátom megnézi a lányokat az utcán?
de gyerekes vagy,
Az ilyen nők mint te azok fognak mindig hoppon maradni, ha már akkor féltékenykedsz amikor csak megnézz valakit és még szóvá is teszed idióta megjegyzéssel, mert nem mered a szemébe mondani, hogy neked ez rosszul esik akkor biz nem lesz hosszú életű a kapcsolat
Ha értelmes felnőt nő lennél akkor nem ilyen buta beszólásokkal fejeznéd ki a nem tetszésedet
Az aki megnösült,vagy férjhez ment ,az is hüsget esküdött és NEM VAKSáGOT.Attol,Te féltékeny vagy ,hogy valakire ránéz?Nehogy aztán annál jobban megbámulja öket,hogy szová teszed.
pl.Nézd meg jol,otthon ugyse látsz ilyet.
Mindent a szemnek,ebböl ugyan nem eszel.
az én párom nem nézeget minden nőt az utcán, van hogy nekem kell felhívni a figyelmét egy fullos csajra, h nézze már meg :) persze csak ha szerintem is jó kisugárzása van, és jó stílusa.
a klasszik cicababák nem a zsánerei, szóval nem is vagyok féltékeny.
amúgy meg tényleg gyerekes dolog ezen puffogni. persze vannak pasik, akik ezt tiszteletlenül csinálják, és gurul a szemük a másik nőre miközben a párjuk kezét fogják. na az tényleg gáz, de olyan hapsival nem is érdemes összejönni.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
Igazat adok neki. Emlékszel arra az üdítős reklámra, amelyikben a normál (úgy értem: kis) mellű lányok a felfújt mellűeket nézték a parton és róluk beszélgettek? Azok sem voltak leszbik :D Amúgy ezt a reklámot szerettem. Én is nő vagyok és hetero. Ha figyelem az embereket, az -hogy is mondjam- nem szexuális érdeklődés, hanem a viselkedését, természetét nézzük meg, tapasztalatokat szerzünk.
A fiúbarátommal voltunk az uszodában a múltkor, ő is nézte a nőket meg a pasikat. Mondta nekem, hogy ő nem kedveli a nagymellű lányokat. "Ijesztő lehet, hogy műtéttel nagyobbíttatják meg a mellüket. Mi van, ha felrobban?" - ezt kérdezte ő tőlem. Mondtam neki, hogy akadnak, akiknek természetes úton nő meg nagyra a mellük, de szörnyen utálják, ezért kisebbre csináltatják, hogy normális életet élhessenek.
Miért kéne beszólni? Megnézte, megnézte. Én is megnézem a pasikat. Ettől még nem történik semmi, hozzá mentem feleségül, este együtt fekszünk le.
Miért kéne porig alázni?
Olyan okosan ki tudsz oktatni mást, hogy minden pasi nézi a nőket (amúgy ebben egyetértünk). De miből gondolod, hogy ha párszor megalázod, akkor nem fogj a nézni? Fogja. Csak úgy, hogy nem veszed észre.
Nyiltan nézni a nőket/pasikat nem bűn, nem vakságot fogadtuk. Úgy nézni őket, hogy a másik ne vegye észre, az már az átverés, hazugság, csalás (nem megcsalás!) kategória. Akkor már inkább az elsőt választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!