Voltál már nös férfiba szerelmes? Mi a sztorid?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 10:01
11/19 anonim válasza:
IGEN !
De azután rájött a feleségem... :)
12/19 anonim válasza:
Igen én 18 voltam, ő 52!! és szerelmes voltam bármily hihetetlennek hangzik is. Aztán kiderült hogy felesége van, meg egy állandó szeretője...ott kijózanodtam
13/19 anonim válasza:
Ócska nők vagytok mind! Kivétel, aki nem tudott a pasi családjától.(Mert az áldozat) De a többi mint egy ócska rongy, aki nem tud megfogni egy független pasit, csak egy kiéhezett, (esetleg) elhanyagolt férjet...
14/19 anonim válasza:
Én voltam...Amikor megismertem a páromat együtt élt már évek óta egy nővel,aki bár nem volt a felesége,de volt egy közös gyerekük...Akkor nem történt semmi köztünk,bár érezhető volt a vonzalom.Rá egy évre egy véletlen folytán újra összefutottunk...kiderült hogy időközben szakított a nővel,azóta együtt élünk,már lassan 2 éve...:)
15/19 anonim válasza:
elég hasonlóan rosszak ezek a sztorik.
16/19 anonim válasza:
Én csak válás után kezdenék nős pasival. Én nem akarok második lenni. Az ígérgetést meg nem veszem be.
17/19 anonim válasza:
Független pasit is meg tudtam fogni, de azok nem tudnak értékelni.
Sajnos egy férfi csak akkor tud értékelni egy nőt, ha találkozott már házisárkánnyal. Addig csak egy "rés" vagy.
18/19 anonim válasza:
A nők pontosan tudják, vagy legalábbis sejtik, hogy a kiszemelt férfi már nős !!
Ők azok, akik a feleség kitúrásával szeretnének, a készbe becsücsülni.
Amennyiben ez még sem jön össze, akkor ők voltak a "kiszolgáltatott és ártatlan áldozatok"...
...a férfit, meg elmondják mindennek!!
19/19 anonim válasza:
akik tudtak róla azok gonosz emberek. rohadjatok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!