Túlreagálom, vagy ilyen esetben azért jobban figyelhetné a telefonját?
Szóval a férjem elutazott a barátaival 4 napra! Annyi csupán a gond, hogy én terhes vagyok és csütörtökön elég rosszul lettem, be is vitt az ügyeletre. Azóta semmi, de annyira nem nyugodtunk meg, mert szívhangot nem tudtak nézni. Dokim szabin, a védőnőm mondta,hogy ma reggel menjek be sztk-san megnézik!
Természtesen eszembe sem jutott,hogy marasztaljam,mert csütörtök óta nem nagyon volt panaszom, de úgy gondolom,hogy ilyen esetben alap,hogy a telefon mindig nála legyen.
Reggel kiderült sztk-san sem tudnak fogadni, mert mindenki szabin van, de holnap megnéznek. Írtam neki, hogy írtam facebookon, rajta kívül mindenkinek okos telója van, kérje már el és menjen fel olvassa el az üzenetet, mert mást is írtam,ami fontos lenne. Ő még reggel írt,hogy reméli minden ok,meg,hogy mennek majd horgászni stb. Azóta már háromszor próbáltam hívni,hogy reagáljon valamit az üzire, vagy,hogy elmondjam,nem tudtak megvizsgálni, de fel sem veszi.
Nem akarom túl pörögni, de a csütörtöki eset fényében lehetne baj is. Nem kellene most fokozottabban ügyelni a telefonjára? Nem kellene kicsit,hogy jobban érdekelje mi volt ma reggel a dokinál?
Köszi! Biztos a barátaival ment!:) Már raktak fel képeket és rajta van!:))) De egyébként is bízom benne, soha nem adott rá okot,hogy ne.
Térereje van, mert tegnap este már beszéltünk, csak tényleg kicsit bánt,hogy ma voltam orvosnál, ezt vártuk két napja, és mintha annyira azért nem törné magát,hogy megtudja mi van velünk!
Én is azon a véleményen vagyok, hogy miért ne mehetne el? A terhesség alap járaton nem betegség. nekem eszem ágában nem lenne elvárni a páromtól, hogy otthon üljön velem. A telefonos dolgot megértem. igazad van, hogy rosszul esik, de abba gondolj bele, hogy ha nem megy el és el tudod érni, akkor se biztos, hogy olyan közelségben van, hogy segíteni tud, ha gáz van.
Ha felelősségteljes okos nő vagy, akkor úgyis van a fejedben egy vész forgatókönyv, hogy ki értesítenél ha baj lenne. Had pihenjen kicsit a párod, te nem bosszantsd magad, ha majd hazajön akkor megbeszélitek a dolgot.
Szia! Én tavaly májusban jártam úgy hogy 42,2 hetes terhesen hazavitettem magam a szüleimhez kertes házba hogy kicsit még élvezzem a kintlétet. A férjem azt mondta hogy jön egy óra múlva, helyette este fél tízkor ért oda úgy h már ülni is alig bírtam. Az volt a legnagyobb gondja hogy az anyját kivigye a rokonaihoz. Tudtam hogy egy férfi nem érzi át a terhességet de az anyjának se volt több esze. Én nem tettem szóvá akkor de nagyon rosszul esett. Most már biztos szólnék, mert szerintem te sem egyedül vállaltad a gyereket.
Jó babavárást!
sokan arra reagálnak, hogy egyátalában elment a párod 4 napra.. szerintem nincs abban semmi kulönös.. ha elore megbeszélte veled és neked nincs ellene kifogásod..
én is épp babát várok, párom, munkájából kofolyólag rengeteget utazik, néha hétfotol pentekig haza sem jön, mi meg itthon vagyunk 13 hónapos kislányommal, én 11 hetes terhesen.. most nekem is azt kellene neki mondanom, hogy ezentúl nincs elmenetel? szerintem abban igazad van, hogy hagyod menni, hiszen neked is valószínuleg meg vana saját csajos programod..
az viszont, hogy nem elérheto, na azzal igenis gond van..
és nyugidtan mondd is meg neki, ha sikerül elérned..
viszont vedd azt is számításba, hogy lehet hogy önhibáján kívül nem elérheto..
ha kint vannak valami messzi kis tavon pecázni, lehet, hogy nincs térero a telcsijen, az okos telefonok is csak bizonyos terítettségu helyeken fognak netet..
majd írd meg, hogyha sikerült elérned, és hogy mi volt az ok, izgulok veled :)
Azért fura, hogy elutazott, mert csütörtökön még ügyeleten voltatok, és azóta sem tudsz semmi biztosat.
Nekem ennek fényében érdekes, hogy ő elmegy 4 napra a haverjaival, mikor akármi lehet a babával és veled.
És hidd el, a legtöbb férfi, aki elmegy hosszúhétvégézni a terhes felesége mellől, az a picibaba mellől is elmegy majd, nem fog otthon ülni a szoknyádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!