Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátom és hát most...

Van egy barátom és hát most derült ki, hogy egyik lány barátnőjével megcsalt, de ő tagadta attól még kiderült. Ő az első olyan pasi akit tényleg szeretek. Szerintetek szakítsak bármennyire fáj is? Vagy adhatok neki még 1 esélyt?

Figyelt kérdés
Mikor velem van akkor tudom, hogy szeret. De akkor se értem miért csalt meg. Nagyon nem tudom, hogy mit kéne tennem.
2011. júl. 18. 09:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%
ne haragudj de ez nem megcsalás
2011. júl. 18. 09:36
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, miért ne lenne egy csók megcsalás?
2011. júl. 18. 09:37
 13/21 anonim válasza:
100%

ha annyi se volt benne hogy elmondja az már rég rossz.

nekem az elsö kapcsolatom ugyanigy indult, a párom megcsalt 2 honap után egy baratnöjével és semmit nem tudtam rola majd 2 honappal késöbb elmondta és teljesen kivolt magára. utána ö is sokkal figyelmesebb volt. én nem szakitottam vele akkor és nagyon megbántam mert onnantol kb versenyeztünk hogy melyikünk bántja meg jobban a másikat és mindkettönknek rossz volt. szerintem szakits vele és felejtsd el. még rengeteg idöd van..

2011. júl. 18. 09:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Ma este jön át,hogy megbeszéljük a dolgokat. Hát kicsit szarul esett, hogy nem ezzel kezdte, lehet akkor könnyebben áltam volna hozzá a dolgokhoz. Sokak szerint 1 csókot meg lehet bocsátani. De magam se tudom mi lenne a legjobb.
2011. júl. 18. 09:54
 15/21 anonim válasza:

Kedves 09:32 a 09:28-as én voltam, de az nem 70%. Bár mindegy hány százalék, ha valaki öszintén ír, és igaznak gondoljáka többiek, akkor nem a százalék számít :-)

Azért köszönöm! :-)

2011. júl. 18. 10:04
 16/21 anonim válasza:
100%
szakits vele, ezutan jon az hogy lefekszik massal es eltitkolja stb.. ha egyszer megbocsajtassz utana nincs megallas..
2011. júl. 18. 10:07
 17/21 anonim ***** válasza:
10:04 es bocsi de én a "70% ban hasznos választ adó srácnak/lánynak írtam :D arra értettem a 70% ot :D
2011. júl. 18. 10:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Állítsd választás elé: vagy ez a barátság, vagy te.
2011. júl. 18. 13:15
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

OFF!!

Valaki írta az érzelmek nélküli megcsalást!

Azt nem értem hogy lehet valakit érzelmek nélkül megcsalni... Csak úgy ha azt se szeretem akivel együtt vagyok!

Én csaltam már meg ex barátomat sokszor! Az első csóktól a lefekvésig, mindig mindent elmondta és mindig megbocsájtott... Sírtam egy kicsit, (mert vele volt kényelmes,) hogy nem éreztem senki iránt semmit és mindig megbocsájtott újra és újra és újra... Ő iránta sem éreztem semmit... Csak jó volt hogy van egy "marha"! Aztán kiraktam másért aztán azt is megcsaltam újra és újra és újra! De azt se szerettem... Itt van Párom Ő a mindenem! El sem tudnám képzelni, hogy máshoz nyúljak vagy csak rá is nézzek másra! Van egy 16 hónapos Fiunk! Nélkülük nem tudnám elképzelni a napjaimat!

2011. júl. 18. 14:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönök minden lehetséges választ.Nemsokára átjönn és beszélek vele.Aztán majd a helyzet hozza a dolgokat.
2011. júl. 18. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!