Szerintetek normális, hogy egy 23 éves lányt visszatartanak a szülei?
Nem, semmiképpen nem normális. Jogos a felháborodásod. A barátnőd egyébként hogy éli meg ezeket? Igazat adott a szüleinek?
Sajnos nemigen tudsz mit tenni, a lánynak kell megvívnia a maga harcát a szüleivel.
Vannak ilyen szülők... Az én barátom anyja elvárja a fiától, hogy otthon legyen és netezzen a gépen (mást nem tud otthon csinálni). Közben anyuka dolgozik így otthon sincs, este pedig nem foglalkozik a fiúval.
Persze én nem mehetek ki, mert... mert csak.
Szerintem ez csak erőfitoktatás. A barátom 19 éves egyetemista, nem kisgyerek. Szerintem a barátnőd szüleivel is olyasmi lehet, hogy még egyszer meg akarják mutatni, hogy ők a főnökök, akármilyen idős is a lány, akkor is az van amit ők mondanak, még ha értelmetlen akkor is. Mert a szülőnél a hatalom...
én ezt tudom elképzelni (nem biztos hogy ez teljesen tudatos)
23 éves vagyok, és van egy 17 éves hugom.
Namármost, a helyzet a következő:
Én sose ittam, sose cigiztem, gyerekkoromban is mindig időben hazaértem, sose csavarogtam el szó nélkül, egyszer mondjuk elloptam anyámtól 20 Ft-ot:D. Nem vagyok egy bulizós fajta, sose voltam még részeg, és nem lehet belerángatni hülyeségekbe.
Hugom ellenben szereti a vad bulikat, iszik, cigizik, anyámnak a szemébe hazudik, és minden el van nézve.
23 évesen fontolgatom, hogy összeköltözök a párommal, amint lesz állásom, anyám azonban hallani sem akar erről. Hugom ellenben már 1 éve a párjánál lakik, és szinte felénk se néz. Komolyan, jobban elboldogulnék, mint hugom, nincs velem semmi zűr, de nekem ilyesmi nincs elnézve. Anyám kerek-perec kijelentette, hogy úgy menjek el, hogy ha szakítunk, rá ne számítsak... Akkor oda megyek, ahova akarok. Hugomnak pedig ajánlgatja, hogy költözzenek hozzánk a párjával.... Nem értem, engem miért akar ennyire megfogni, sose voltam olyan ember, aki olyasmibe megy bele, ami balul sül el
09:40-es...
hát neked sem könnyű az biztos! Én is így vagyok az elköltözéssel, "rendben, ha akarsz mehetsz, de ha balul ütnek ki a dolgok vissza már nem jössz". ami még tetőzi a dolgokat, hogy egyke vagyok és túlságosan féltenek mindentől. Sose szoktam kimaradozni, cigizni, inni, drogozni. Csak a barátnőimmel dumálgatni. és 3év járás után a párommal ezt a választ kapom. pedig én is 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!