Vannak itt rajtam kívül egykék? Szerettetek volna testvért? Nem rossz így egyedül?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 17:41
11/11 Roadchild válasza:
Én 25 éves srác vagyok, és sosem volt igazi testvérem, de ez már nem is fog összejönni. Vannak remek barátaim, és fantasztikus élményeim, és miegymás, de ami igazán hiányzik az életemből az, hogy legyen egy kishúgom. Tisztára lökött vagyok, belül még egy gyerek, és nem számít, hogy hány évvel fiatalabb nálam, de neki is gyermeklelkűnek kell lennie, hogy el tudjon viselni, és hát... olyanok lennénk, mint legjobb barátok, bármit megbeszélhetnénk egymással, és én mindig ott lennék, ha szüksége van rám. De fogalmam sincs hol keressem őt, mert már így is mindenki csak rosszat feltételezne a korom miatt, és ez jobb már nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!