Szerintetek sincsenek véletlenek? Miért kellett megismernem, mikor tudom, hogy soha nem lehetünk egy pár?
Véletlenek szerintem sincsenek. Minden okkal történik. Amikor a férjemet megismertem, és rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé, akkor azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, belőlünk sem lehet sosem egy pár, aztán tessék :)
Persze az nem biztos, hogy te konkrétan azért ismerted meg azt, akit szeretsz, hogy majd egy pár legyetek, meglehet, hogy ennek valami más célja van az életedben, de ezt ugye én nem tudhatom. Mindenesetre egy meglévő kapcsolatba én nem nyúlnék bele. Ha tényleg neked lett rendeltetve, akkor előbb-utóbb történni fog valami. De addig is, éld az életed, mert az ilyen reménytelen (vagy annak tűnő) várakozásba bele lehet bolondulni.
pont ma 50 napja, hogy nekem is egy sorsszerű találkozásban volt és van részem.
élvezzük amíg lehet, nem ígérünk egymásnak semmit, tekintve, h mindketten le vagyunk kötve, de beláttuk, h felesleges váltani, mert minden nagy szerelemnek vége van egyszer.
sokat tanulok tőle, magamról. mindennek oka van. ennek meg pláne.
17:56, tanítok neked én is valamit:
Nem minden nagy szerelem ér véget!
23:02
Nem azt mondtam, hogy nem múlik el. Elmúlhat, főleg ha akarod. De ettől még nem múlik el minden szerelem, főleg ha az ember tesz ellene (mármint az ellen, hogy ne múljon el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!