Csak én érzem úgy, hogy nincs 'életem'. Mit tennél a helyemben? 17l
Arról lenne szó, hogy úgy igazán nincsenek barátaim (nah jó, egy van, de ő ebben a hónapban nincs itthon, és 2 csaj az osztályból, akikkel jól kijövök) csak sok-sok felszínes kapcsolataim. Ezek a 'felszínes' emberek megesik, hogy elhívnak bulizni, tóra, stb. Még Hegyaljára is elmehettem volna egy társasággal, és Balcsival is ugyan ez lett volna a helyzet. De anyám nem enged el egyedül több napra, főleg nem 'egyedül'. A 'nyaralás' kb annyi lesz, hogy ha szeretnék, akkor mehetek nagyanyámhoz aludni pár napra.
Részeg életemben nem voltam, 'csak' cigizek. Általában annyi a nagy program a nyárra nálam, hogy a barátnőimmel d.u. a városban mászkálunk. Úgy érzem ebből már kezdek 'kinőni', de anyám nem nagyon hagy változni.
u.i.: anyám ismerősének a gyereke ~15 éves, lazán elengedte az Alkonyat legújabb részének a premier előtti vetítésére, ami éjféltől kezdődött, és taxival mentek haza, és a csaj simán mehetett szülők nélkül a Hegyaljára (anyám szerint bolond a nő, már nem is barátkoznak).
Minden szülő más elvek szerint neveli a gyerekét, úgyhogy felesleges összehasonlítgatni. Gondolom te sem szereted, ha olyanokat mondanak neked, hogy bezzeg a Kovácsék lánya színötös tanuló, te meg...
Mostmár eddig kibírtad, ezután is ki fogod, mindjárt nagykorú vagy. Jövőre már oda mész ahova akarsz, miért nem mész el addig is dolgozni és megkeresni rá a pénzt?
Ebben a korban altalaban felszines, laza baratsag van. irod, van tobb is, akkor mi a baj?
Anyadnak igaza van. Meg abban is hogy az a szulo nagyon laza.
ha városba elenged de ilyen költségesebb helyekre nem
akkor nem az lehet a háttérben hogy nem álltok úgy anyagilag? vagy csak nem akarja hogy a fél fizetését elbulizd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!