Mit szólnál ha egy lánnyal vagy nővel 2 hónapja ismerkedsz és közben megtalálnád egy társkereső oldalon? Én reagálom túl? Többi lent!
Megismerkedtem egy lánnyal és 2 hónapja találkozgatunk és elég sokat beszélünk és jól meg vagyunk egymással,végülis semmi nem történt még köztünk,de ahogy látom komolyan gondolná velem és én is ő vele.Nagyon kedvelem és azt mondja ő is engem.
Skypon is szoktunk beszélgetni hogy ha nem tudunk találkozni,minden nap beszélünk egymással elég sok figyelmet szentel nekem,eddig azt hittem hogy csak nekem,de nem.
Az egyik nap küldött át nekem valami dokumentumot amit úgy mentett le egy oldalról és felfigyeltem valamire a képen,az előzményeket el felejtette le takarni és felfigyeltem rá hogy egy társkereső oldal is ott volt az előzményekben.Mondom még biztos régi belépés volt az!De nem hagyta nyugodni a lelkem és szerencsémre még a oldal nevét is láttam,mondom megnézem hogy mi a helyzet!És valóban be van regisztrálva arra az oldalra és pechjére pont online állapotban volt,mert azt is ki írja ha valaki be van jelentkezve,tehát nem régi belépés volt.....
Sajnos nem tudom milyen célból van be regisztrálva,társkeresés vagy csak ismerkedés mert ezt nem írja az adat lapján.
Az elején amikor elkezdtünk ismerkedni be vallom én is tartottam másokkal a kapcsolatot,de amikor láttam hogy komolyan gondolja velem a dolgot,egyből megszakítottam más lányokkal a kapcsolatot és nem kerestem a társaságukat!
Őszintén szólva picit rosszul esik ez nekem és nem tudom hogy szóvá tegyem e neki,vagy ne foglalkozzak vele?Ti mit mondanátok neki vagy mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Kicsit csalódtam benne hogy őszinte legyek és próbálok nem foglalkozni a dologgal,de nem tudom ki verni a fejemből hogy most számíthatok e rá vagy még mindig keresi a herceget fehér lovon??!Nagyon bizonytalanná tett most ezzel és nem tudom hogyan tovább!
Ti mit tennétek ilyen szituban??
Értelmes válaszokat ha lehet!Köszi:)
Túlreagálod:-)
HA együtt lesztek, akkor töröljétek magatokat, de addig megvan az esélye, hogy valami miatt nem sikerül a dolog. És akkor olyanokat utasított el miattad, akiknél lett volna esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!