Mikor tudtál "felnőni"?
Amúgy válaszolva: a fizetésemből albérletbe a Párommal néhány éve. (Saját lakás még csak tervben van.) Egyedül nem tudom mennyire menne zökkenőmentesen. Előtte otthon voltam, de leginkább csak mert nem volt olyan ember, akivel össze is költöztem volna.
28N
19 évesen anyukám elköltözött a pasijához, én meg maradtam a lakásban.
jó is volt, meg rossz is.
most már van saját lakásom, a párommal élek. még nem vagyok igazán felnőtt.
nálam ez sztem akkor jön el, amikor majd gyerekem lesz.
13,5 évesen nőttem fel.Akkor költöztem el otthonról egy családi vita(válás előtt) alkalmával albérletbe egy tanyára.(aztán sokfelé laktam,mire sajátom lett)
Jó volt ott,rezsi alig volt,munkát nagyon hamar találtam.(igaz,hogy napszámos és "kuli" munkákat,de megéltem).Munka mellett fejeztem be a sulit,leérettségiztem,nyelvvizsgáztam stb.
Mára saját házam van,már hitel nélkül és aránylag stabil munkám,amit gyerek korom óta szerettem volna,azt csinálom.21/L
Előző vagyok,igen,félig már az vagyok.Már csak egy vizsgám hiányzik hozzá és "végérvényesen" buszos leszek :-)
A munkahely viszont már megvan,ahova felvettek;ott fogok dolgozni továbbra is dolgozni,ha vége a tanfolyamnak akkor is.Ezért is írtam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!