Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha kamasz...

Mit szólnátok, ha kamasz fiatok (15-17 éves) bejelentené, hogy terhes egy szintén kamasz lány tőle? Nem a barátnője, alkalmi "kapcsolat".

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, egy másik kérdés ihlette, ahol a 15 éves lányt mindennek elhordták, de kevesen gondoltak arra, hogy azt a babát ketten hozták össze.

Mindig csak a kislánynak és a lány szüleinek kell a felelősséget vállalni? A fiúnak és a szüleinek nincs beleszólásuk a dolgok alakulásába? Hiszen az ő unokájuk is.

2011. júl. 16. 21:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%
"Ezért én nem értek egyet azzal,hogy csak a lány dönti el,hogy megtartja a babát vagy sem.Kár tönkre tenni egy fiú életét ha nem akar apa lenni." apuci gondolkodott volna akkor, amikor a farkára nem húzott óvszert (nyilván a lány is persze)...a pasi könnyen elintézi, hogy nem akar gyereket, de egy nő, még akkor is, ha egy pisis kis tinilány, az egészségét veszélyezteti egy igen komoly műtéttel, így csak és kizárólag az ő döntése lehet, hogy bevállalja-e ezt a műtétet vagy sem...sem a szülők, sem egy felelőtlen fiúcska nem dönthet helyette...akármennyire nem tetszik ez a fiú szüleinek
2011. júl. 16. 22:13
 32/34 anonim ***** válasza:
77%
Férfi vagyok, a 6éves fiammal vagyunk ketten (Anyuka elhunyt) Már most örülök hogy nem lányom van, de a fiamat is féltem a jövöjétől. Pont tegnap ecsetelte valaki hogy két barátnőjével mentek bulizni, az egyik leszo...t két srácot, a másik meg lefeküdt valakivel.Csak hüledeztem a hallottakon. Ezek a fiatalok mit fognak mondani a gyerekeiknek? Milyen példát mutatnak. Csodálkozunk a rengeteg tini anyukán ahol persze a szülők nevelik majd a kicsit. Sajnos azt veszem észre hogy kisebségben van a felelős gondolkodás mód, és töbségben van a dugni mindenki mindenkivel életstilus.
2011. júl. 17. 08:48
 33/34 anonim ***** válasza:
89%

Sziasztok!

A nőgyógyászomnál olyan rendszer van, hogy félórával a rendelési idő előtt a már ott lévőktől a két asszisztens a két gépre viszik fel az adatokat egy szoba paravánnal elválasztva, mindent lehet hallani a másikról, vizsgáló egy másik szobába! Én voltam ott meg egy 16-17 körüli lány, terhes volt, sírt hogy nem akarja megtartani a gyereket és segítsen neki az asszisztens! Az anyja diktálta az adatokat, a lányra rászólt, hogy ha sz.opni tudott szülni is tud!

Nem kisebbségiek voltak, átlag normális családnak tűntek a váróban!

Az asszisztens annyit mondott, hogy mivel nincs 18 éves így nem dönthet, hogy megakarja-e tartani a babáját vagy sem... 18 éves koráig az anyja felelőssége minden döntése!

Nem tudom, hogy mire volt ez jó?! Lehet szerencsétlen babának olyan élete van amit senki nem kívánna az ellenségének sem, de az is lehet, hogy feléledtek a kislányban az anyai ösztönök! Remélem az utóbbi történt!

2011. júl. 17. 10:07
 34/34 anonim ***** válasza:
85%
Felkeresnénk a lány szüleit leülnénk megbeszélni mit akarnak. Természetesen bárhogy is döntenének elfogadnánk és támogatnánk. Az abortusz felét fizetnénk ha kéne utána elgondolkoznék azon mit rontottam el a fiammal hogy ez megtörténhetett. Leülnék és elmondanám neki hogy a felelőtlenségével tönkre tett három életet a sajátját a lányét és a kicsijét. Nagyon hosszú és komoly beszélgetésünk lenne olyan hogy azt soha ne felejtse el.
2011. júl. 17. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!