Mit szólnátok, ha kamasz fiatok (15-17 éves) bejelentené, hogy terhes egy szintén kamasz lány tőle? Nem a barátnője, alkalmi "kapcsolat".
A kérdés elméleti, egy másik kérdés ihlette, ahol a 15 éves lányt mindennek elhordták, de kevesen gondoltak arra, hogy azt a babát ketten hozták össze.
Mindig csak a kislánynak és a lány szüleinek kell a felelősséget vállalni? A fiúnak és a szüleinek nincs beleszólásuk a dolgok alakulásába? Hiszen az ő unokájuk is.
Sziasztok!
A nőgyógyászomnál olyan rendszer van, hogy félórával a rendelési idő előtt a már ott lévőktől a két asszisztens a két gépre viszik fel az adatokat egy szoba paravánnal elválasztva, mindent lehet hallani a másikról, vizsgáló egy másik szobába! Én voltam ott meg egy 16-17 körüli lány, terhes volt, sírt hogy nem akarja megtartani a gyereket és segítsen neki az asszisztens! Az anyja diktálta az adatokat, a lányra rászólt, hogy ha sz.opni tudott szülni is tud!
Nem kisebbségiek voltak, átlag normális családnak tűntek a váróban!
Az asszisztens annyit mondott, hogy mivel nincs 18 éves így nem dönthet, hogy megakarja-e tartani a babáját vagy sem... 18 éves koráig az anyja felelőssége minden döntése!
Nem tudom, hogy mire volt ez jó?! Lehet szerencsétlen babának olyan élete van amit senki nem kívánna az ellenségének sem, de az is lehet, hogy feléledtek a kislányban az anyai ösztönök! Remélem az utóbbi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!