Mit szólnátok, ha kamasz fiatok (15-17 éves) bejelentené, hogy terhes egy szintén kamasz lány tőle? Nem a barátnője, alkalmi "kapcsolat".
A kérdés elméleti, egy másik kérdés ihlette, ahol a 15 éves lányt mindennek elhordták, de kevesen gondoltak arra, hogy azt a babát ketten hozták össze.
Mindig csak a kislánynak és a lány szüleinek kell a felelősséget vállalni? A fiúnak és a szüleinek nincs beleszólásuk a dolgok alakulásába? Hiszen az ő unokájuk is.
Najó csak mondom, az abortuszos kérdést én írtam, NEM ez a kérdező! És nem ÉN írtam a "15 évesen terhes a lány"-os kérdést!
Különben meg ha valakit idegesítenek az ilyen kérdések, akkor ne olvassa el, és máris jobb lesz az élete:)
"Holnap meg majd az jön, hogy "mit szólnátok, ha az unokatesótok ejtene teherbe valakit"
Aztán: "mit szólnál, ha te ejtenél teherbe valakit a diszkó mögötti bokorban?"
"Mit szólnál, ha kiderülne, hogy teherbe estél tegnap a diszkóparkolói hófehérjaguárban?"
Egyéb variációk?"
Mi lenne,ha nem lenne abortusz?
Egyébként ne csodálkozzunk, hogy fogy a népesség :)
bár kamaszkorban gyereket vállalni sem a legjobb, legkényelmesebb dolog.
Köszönöm azoknak, akik valóban a kérdésre válaszoltak. :)
Akik azt írták, hogy megbeszélnék a másik családdal, csináltatnátok apasági vizsgálatot, ha úgy dönt a leányzó, hogy megszüli a babát? Hiszen az a lány a fiatokkal is lefeküdt, mással is megtehette,
megbíznátok a szavában?
Jaaaaj, nagyon cuki vagy, h gyorsan bevállaltad a másik kérdést, már várom a "másik kérdezőt" (a 15 éves kismamát)
hogy na azt sem te írtad, VÉLETLENÜL SEM...
"27 éves, férjezett nő vagyok, 4 hónapos kisbabával"
Miért érdekel ennyire, hogy a kis tinilánynak kell e apasági vizsgálatot csináltatnia?
"Ha alkalmi kapcsolat volt akkor elgondolkodnék, hogy vajon hány fiúval volt ennek még alkalmi kapcsolata akitől a gyerek lehet. De mindenesetre felkeresném a kislányt megkérdezném, hogy mit akar és ott lennék vele mikor a szülőknek elmondja, nehogy a begurult apa megverje."
Emiatt a válasz miatt érdekel.
Én komolyan nem értem miért akkora probléma ez a kérdés egyeseknek! Ennél sokkal ostobább kérdéseket is olvastam ezen az oldalon. Kit érdekel hogy ugyanaz-e a kérdező, mint a másik kérdésé?!?! A véleményeteket kérdezte, és jól mondta valaki ha nem tetszik a kérdés minek írsz?
Kérdező: Nekem az apasági teszt eszembe se jutott, de most hogy így írod logikus! Én csináltatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!