Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme egy olyan kapcsolat...

Mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol a férfi/nő nem engedi kibontakozni a másikat, folyton féltékeny (mint 1 idegbeteg) semmi ok nélkül, veszekedik, stb?

Figyelt kérdés
Egy ilyen kapcsolatot mégis mi tart össze ( nem a jó nemi kontaktus, mert az mással is meglehet) évekig?
2011. júl. 16. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Félelem a magánytól, hogy még ez a szar kapcsolata sem lesz.
2011. dec. 7. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, a megszokás tartja össze.

Sokaknál a változás felvállalása maga a halál, mert a bizonytalanságba menne bele, inkább marad a rosszban, ami biztos.

Poénnek tűnik, pedig nem az.

2011. dec. 7. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a szüleim lassan 30 éve ezt csinálják. És pont miattunk, gyerekek miatt nem váltak el. Mi már elköltöztünk, most a vagyon miatt nem válnak el. Egyébként apukám már megtanulta kezelni, mikor anyám elkezd ordítani, egyszerűen lemegy alfába és meg se hallja. Komolyan nem értem, hogy bírja. De hatásos, mert ha nem szól vissza anyának senki, ő is befejezi. A féltékenység mindkettejük részéről megvan, de apa a betegesebb, mert anyám már lépett félre. Szerintem a megszokás tartja őket össze, meg az, hogy így kényelmesebb, mint 50 felett új életet kezdeni.
2011. dec. 8. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
2011. dec. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!