Ellaposodás utáni újraéledés. Van, aki már megtapasztalta?
Csak azért kérdezem, mert velem volt olyan egyszer-kétszer, hogy azon gondolkodtam, hogy a lobogó szerelem elmúlt, csak a megszokás van, már a párom (ő a nő, én f) sem olyan figyelmes, elhétköznapiasodott a kapcsolat, inkább ki kéne szállni. De közben konkrét ok nem volt a szétmenésre. Szerencsére a párom ebből az egész kis krízisemből nem érzett semmit, majd amikor már-már majdnem ott tartottam, hogy..., akkor egyszer csak rájöttem, hogy mégis ő kell nekem és hálás voltam a sorsnak azért, hogy nem döntöttem elhamarkodottan. Szerencsém volt az a türelem, hogy nem úgy viselkedtem, mint nagyon sokan sajnos, akik minden esetben az azonnali szakításra szavaznak. Én adtam egy újabb esélyt és volt értelme. Egy-egy ilyen hullámvölgy egy jó időre még szinte erősíti a kapcsolatot.
Más is volt már így, vagy el tudja ezt képzelni?
Áááá, ne is mondd! Egyeseknek fignjuk nincs az életről és az emberi kapcsolatokról. Fogyasztási cikknek kezelik és habzsolják. És ha csak 99%-os, akkor már is mehet a levesbe.
Én nem így gondolkodom.
Nincs örökké lángoló szerelem!! Aki ezt írja , nem őszinte!
Hullámhegyek-völgyek vannak; de épp az mutatja meg mennyire erős egy kapcsolat, mennyire lobbanhat még a tűz, hogy az őérte érzett szeretet mennyire erős. Ha erős, akkor olyan, mint a téglának a habarcs; ha nem, akkor meg mint a homok. És számít a szeretet szó! Szerelemmel házasodunk, megyünk bele egy kapcsolatba, de a szeretet fogja megerősíteni (ha létezik). Ezért megy pl. sok házasság (kapcsolat)tönkre, mert a hirtelen szerelem megvan, után meg szürkülnek a hétköznapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!