Van esélye egy ilyen kapcsolatnak?
Három éve a netten keresztül megismerkedtem egy férfival. Ahogy egyre többet beszélgetünk, kezdtem rájönni, ő pont olyan, mint amilyen férfi nekem kell, lelkileg teljesen egy síkon mozgunk, meg tudjuk érteni egymást, és külsőre is tetszik. Mivel más országban élünk, mikor nála töltöttem egy nyarat, megismertem élőben is, és csak még jobban beleszerettünk egymásba. Igaz akkor még csak egy-két csók csattant el a nyár végén, mert nekem hanem túl gyors lett volna, és ő ezt megértette.
Mondanám, hogy minden tökéletes, ő kell nekem, de van egy gond: 18 évvel idősebb nálam.
És bármennyire is szeressük egymást, én még nem akarok megállapodni, vele akarok két-három évet élni, és esküvő után is legalább még egy ennyit, gyerek nélkül. Neki viszont - bár nem mondta, én tudom - család kell, hiszen 36 éves, nem várhat még rám 5-6 éveket... Vagyis én ezt nem várnám el tőle, hiszen már ideje lenne megállapodnia. És a családom is ellenzi a nagy korkülönbség miatt, engem se zavarna, ha max. 10 év lenne köztünk, de 18 már soknak tűnik, bármennyire is szerettem. De a szívem szakad meg, ha ki kellene mondanunk a végszót, viszont nem látok más logikus lépést. Talán most nem, de később gondot jelentene a nagy korkülönbség.
Ti mit tennétek a helyembe?
Nem mondta ki, hogy ő most rögtön családot akar, de fog az elkövetkező egy-két évbe, és én ettől félek. Hogy nem tudom majd megadni neki, amit kíván, és elpocsékolja rám az idejét.
Volt nálam, igaz titokban, mert a szüleimnek nem akartam bevallani. Kétszer egy hétig itt volt, de azon kívül minden nap beszélünk netten keresztül, és van mikor felhív vagy én hívom. Most is hozzá készülök, és ezen kattogok, mert most már komolyabb szintre kellene vinni a kapcsolatunkat, én is ezt szeretném, csak bennem van ez a gát, hogy vajon ez-e a helyes döntés.
Az kicsivel több mint fél évben még csak barátok voltunk, bár nekem természetesen tizenöt éves fejjel rögtön az első hét után több kezdett lenni, de ezt nem mondtuk ki. Egy verseny alkalmából két napot Mo-n töltöttem, és akkor kezdett el - még mindig kimondatlanul - alakulni köztünk valami, az üzeneteink már másmilyenek lettek. Aztán jött a nyár, igaz nem rögtön, csak a rákövetkező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!