Van esélye egy ilyen kapcsolatnak?
Három éve a netten keresztül megismerkedtem egy férfival. Ahogy egyre többet beszélgetünk, kezdtem rájönni, ő pont olyan, mint amilyen férfi nekem kell, lelkileg teljesen egy síkon mozgunk, meg tudjuk érteni egymást, és külsőre is tetszik. Mivel más országban élünk, mikor nála töltöttem egy nyarat, megismertem élőben is, és csak még jobban beleszerettünk egymásba. Igaz akkor még csak egy-két csók csattant el a nyár végén, mert nekem hanem túl gyors lett volna, és ő ezt megértette.
Mondanám, hogy minden tökéletes, ő kell nekem, de van egy gond: 18 évvel idősebb nálam.
És bármennyire is szeressük egymást, én még nem akarok megállapodni, vele akarok két-három évet élni, és esküvő után is legalább még egy ennyit, gyerek nélkül. Neki viszont - bár nem mondta, én tudom - család kell, hiszen 36 éves, nem várhat még rám 5-6 éveket... Vagyis én ezt nem várnám el tőle, hiszen már ideje lenne megállapodnia. És a családom is ellenzi a nagy korkülönbség miatt, engem se zavarna, ha max. 10 év lenne köztünk, de 18 már soknak tűnik, bármennyire is szerettem. De a szívem szakad meg, ha ki kellene mondanunk a végszót, viszont nem látok más logikus lépést. Talán most nem, de később gondot jelentene a nagy korkülönbség.
Ti mit tennétek a helyembe?
36-18, az ugye 18.
Még a korkülönbség annyira nem is lenne baj, ha nem azt érezném, hogy nem nőttél fel egy ilyen kapcsolathoz...
Elnézést kérek, hogy így megírtam, de külföldön él, 1x nyaraltál nála, ... és ő? Volt nálad? Akar még jönni? Ha komolyak a szándékai, akkor többször kellene ide-ide látogatnia....Nehéz , szerelmes fiatal lánynak nem lehet könnyen tanácsot írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!