Meg győzhetem a szüleimet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy világéletemben szerettem volna egy kistestvért. Tegnap feljött anyu egyik barátnője, nemrég született a kislánya. És nagyon sokat beszélgettek a babáról, aztán pont hallottam, amikor Anyu azt mondta milyen jó lenne neki is egy kisbaba, és hogy mivel én már nagy vagyok, segíteni is tudok :) Szóval abban szeretném segítségeteket kérni, hogy milyen érveket hozhatnék még fel a kistesó mellett? 11/L2011. júl. 16. 10:45
11/11 anonim válasza:
Én először egyáltalán nem akartam kistesót,elég önző típus vagyok.Anyumék se nagyon akartak mégegy gyereket,csak amikor kicsi voltam,de hát véletlen sikerült,és megtartották,néha jó hogy nem unatkozok stb.de máskor marhára idegesít,hogy nem hagy békén,meg egyedül akarok lenni stb...amugy semmi baj nincs avval ha nagy a korkülönbség..attól még ellehet vele játszani..öcsém és köztem 9 év van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!