Ehhez tényleg nincs "szeme" a férfiaknak?
Férjemmel és a lányával családi összeröffenésre mentünk. Az unokahúgát ritkán látjuk, 16 éves. Meglepve láttam, hogy a természet bőkezű volt vele "mellesleg".
Mivel előtte pont bikinit akartam venni és a "hozott anyag hiánya" miatt a felpróbált tízből szinte egy se állt jól, még magamban dohogtam emiatt.
A lánya sincs annyira eleresztve ilyen szempontból. Hazafelé a kocsiban ő hozta szóba, hogy meglepődött, hogy az unokatestvére hogy kikerekedett, nem bánná, ha neki is jutna a génekből.
Itt már én is megszólaltam, hogy bezony, szerencsés lány. Férjem teljesen döbbenten nézett rám, hogy miről beszélek, hát nekem is akkora van. Itt már a lánya is felnevetett, hogy ugyan már, van ott egy-két kosárméretnyi differencia. Majd hazáig ezen ment a "vita".
Tényleg látványos a különbség és rendben, hogy neki így is tetszem, de az a része megdöbbentett, hogy ennyire nincs szemmértéke vagy csak a nőknek van erre "kihegyezve" a szeme?
figyelj, nekem konkrétan inverz mellem van, ráadásul úgy kicseszett velem a sors, hogy mindenhova tudok hízni, kivéve a mellemre.
a barátom ennek ellenére mindig azt mondja, h óriásbegyem :) van, és hogy imád, úgy ahogy vagyok.
85B-s melltartót hordok, persze push-upot...
ha meglátok egy jó mellű nőt valahol, akkor mindig mondom, neki h nézd már, milyen szép cici :) ő észre sem venné, ha nem szólok. :)
Te beteges mellimádó vagy !!
(Amúgy hányok a szilikonlibáktól.)
Nem az észre gyúrnak, csak, hogy kinek mije mekkora...
...azután már akkora a csöcsük, hogy orra esnek tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!