Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ehhez tényleg nincs "szeme" a...

Ehhez tényleg nincs "szeme" a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Férjemmel és a lányával családi összeröffenésre mentünk. Az unokahúgát ritkán látjuk, 16 éves. Meglepve láttam, hogy a természet bőkezű volt vele "mellesleg".

Mivel előtte pont bikinit akartam venni és a "hozott anyag hiánya" miatt a felpróbált tízből szinte egy se állt jól, még magamban dohogtam emiatt.

A lánya sincs annyira eleresztve ilyen szempontból. Hazafelé a kocsiban ő hozta szóba, hogy meglepődött, hogy az unokatestvére hogy kikerekedett, nem bánná, ha neki is jutna a génekből.

Itt már én is megszólaltam, hogy bezony, szerencsés lány. Férjem teljesen döbbenten nézett rám, hogy miről beszélek, hát nekem is akkora van. Itt már a lánya is felnevetett, hogy ugyan már, van ott egy-két kosárméretnyi differencia. Majd hazáig ezen ment a "vita".

Tényleg látványos a különbség és rendben, hogy neki így is tetszem, de az a része megdöbbentett, hogy ennyire nincs szemmértéke vagy csak a nőknek van erre "kihegyezve" a szeme?

2011. júl. 15. 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy nem azt bámulta egy kislányon
2011. júl. 15. 21:50
 2/14 rémuralom ***** válasza:
100%
Sok nőnek van olyan téveszméje, hogy a férfiak csak a melleiket nézik. Ezért aztán kiemelten foglalkoznak ezzel a kérdéssel, amely a legtöbb férfinek gyakorlatilag teljesen jelentéktelen.
2011. júl. 15. 21:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
hát a nők jobban észreveszik egymáson a különbséget mert riválisként tekintenek egymásra, a férfiaknak meg van 1 vitatkozós természetük ami sokszor előjön és képesek vitatkozni érdemtelen dolgokon is vagy csak nem akarta hogy rosszul érezzétek magatokat a csaj miatt
2011. júl. 15. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehet az oka, hogy egy nő tisztában van a korsárméretekkel, mivel foglalkozik a dologgal, szemmértékkel is el tudja dönteni, hogy az kb hányas. Egy férfi meg megnézi, aztán jól van.

Lehet, hogy mivel családtagról van szó, ráadásul egy kamaszlányról, nem is vette annyira szemügyre.

2011. júl. 15. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, nekem nőként sincs erre szemem. Ha nem nézem meg a melltartó méretét, első látásra meg nem mondanám, hogy jó-e rám, hacsak nem egyértelműen xl-es mellekre van.

Ezen kívül én valahogy örülnék, hogy nem bámulja meg az unokahúga melleit.

2011. júl. 15. 21:55
 6/14 A kérdező kommentje:

Mondom, a lány az unokahúga, érthetően nem bámulja meg, de azért nem is vak. Én se bámultam, de eléggé látható helyen vannak egy ember mellei.

Nem a bámulás/nem bámulás, csak furcsa, hogy ennyire félrehúz a szemmértéke. Bikinit is olyat mutogatott, ami egyértelműen több kosármérettel nagyobb volt, mint ami nekem jó lenne. Egy darabig nem tudtam, hogy ugrat, vagy tényleg azt gondolja, hogy passzolna rám.

A saját méretem csak annyiból zavar, hogy marha nehéz így öltözködni.

2011. júl. 15. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A férjedről van szó,persze,hogy pozitívan álla hozzád :) Ha másat mondott volna,most az lenne a kérdés,hogy mennyire kellett volna megsértődnöd. Valószínűleg ő is látta,csak illedelmes,nem? De az tényleg igaz,hogy a nők jobban megnézik egymást összehasonlítás végett,főleg azok,akiknek kisebb a mellük.
2011. júl. 15. 21:59
 8/14 A kérdező kommentje:

21:53 - nem hinném, hogy udvariaskodni akart volna. Ha picit felszedek, azt rögtön észreveszi és szóvá teszi, pedig én se mindig veszem észre.

Amikor átmenetileg leálltam a tablettáról, kicsit lement a mellem, azt is észrevette, pedig árnyalatnyi különbség volt.

Az, hogy unokahúg, lényegtelen, lehetett volna egy idegen nő is az utcán az összehasonlítás alapja. Nekem az volt furcsa, hogy több kosárméretnyi különbséget nem vett észre és látszott rajta, hogy őszintén meglepődik, amikor mondtuk neki, hogy ő látta rosszul.

2011. júl. 15. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
Irigylem a gondjaidat !!!!!!!
2011. júl. 15. 22:05
 10/14 A kérdező kommentje:

Dehogy sértődök meg :) Nem tabutéma, ha valami előnytelen a másikon, szólunk, nincs sértődés.

Korábban már említettem neki, hogy lehet gyűjtögetnék egy kis beavatkozásra. Mondta, hogy neki nincs hiányérzete, de ha ettől jobban érzem magam, hajrá.

2011. júl. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!