Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válni, vagy maradni?

Válni, vagy maradni?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja kaptam rajta a férjem, hogy szexchat-el. Esküdözött, hogy többet nem tesz ilyet, nagy rajta a nyomás, ezért csinálta, stb. Amikor terhes voltam (kb. 1.5 éve, akkor is rajta kaptam egyszer, akkor is mindent megígért. Most vettem észre, hogy pár napja újra kezdte (azóta tudom a jelszavát, tudom, hogy nem szép, de már nem bízom benne). Egy csajjal tegnap előtt telefonszámot is cserélt. Van egy kisbabánk, a lakásunkat az én pénzemből vettük (több, mint a felét én álltam), ő csak hitelt hozott bele, amit ketten fizetünk. Házassági szerződés nincs. 2 éves házasok leszünk. Az anyagiak miatt félek lépni, nem tudom, mi lenne a jó, de ezek után tudom, már soha nem lesz olyan, mint régen. Nem tudok róla, hogy fizikailag is megcsalt volna. Egyébként azt hittem, a szex terén minden rendben volt (kezdeményező vagyok, gyakran és szerintem nem unalmasan szeretkeztünk, bár a babánk miatt néha tényleg fáradt vagyok, mégsem utasítom el soha, sőt.)

Még nem tudja, hogy rájöttem a dologra újra. Mit tegyek?

2009. ápr. 1. 14:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
55%
én azt tanácsolom neked hogy mutass neki tükröt!ha neki szabad neked is!!saját tapasztalat alapján mondom.az én párom csak csevegett és nagyokat lóditott magárol :-)és amikor megláttam ááá kiborultam !másnap regiztem egy társkeresön,és azota folyton kérdezi kivel beszélek és mért ?monnd neki törölje le magát!!vagy pedig tolj ki vele regizz te titokban egy álca névvel és tedd próbára meddig megy el??!és utánna lépj!!
2009. ápr. 1. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azokhoz csatlakozom, akik azt mondják, nem lesz megállás. A férjem is így kezdte, már kb. az összes társkeresőn és chaten megfordult, tucatnyi e-mail címe van, mert mindig rájöttem. Nem véletlenül írtam azt, hogy így kezdte. Annyira tetszett neki a dolog, hogy szépen lassan telefonszámcsere, személyes találkozás stb. Izgalmas világ, biztos vagyok benne, ez az arc nélküli, lódíthatok kedvemre típusú ismerkedés. Vannak gátlástalan nők és férfiak, akik bármire kaphatók a szex terén. Nem tartom magam én sem prűdnek, de vannak dolgok a szex terén amiket nem vállalnék be. Általában ezeken az oldalakon nem a hétköznapi dolgok kedvelői regiznek, és mindent bevállalnak. Nézz szembe azzal, hogy tudnál-e úgy élni, hogy a gyanú, és a megalázás körüllengi a mindennapjaidat.
2009. ápr. 2. 09:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Itt azzal van a gond, hogy a férjed azt nem tartja megcsalásnak, amit te már igen. Próbálj többször is utalni arra, hogy nálad hol húzódik ez az erkölcsi határ. Azt is felvetheted, hogy ha megtudnád, hogy ő ezt átlépi, gondolkodás nélkül kitennéd. Ijessz rá. Az is jó ötlet, amit mondtak már itt: regisztrálj ugyanazon az oldalon és írj neki próbából...nézd meg, hogy meddig mer elmenni és ha tényleg több a kelleténél, akkor ne habozz kitenni a szűrét.
2009. ápr. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!