Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válni, vagy maradni?

Válni, vagy maradni?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja kaptam rajta a férjem, hogy szexchat-el. Esküdözött, hogy többet nem tesz ilyet, nagy rajta a nyomás, ezért csinálta, stb. Amikor terhes voltam (kb. 1.5 éve, akkor is rajta kaptam egyszer, akkor is mindent megígért. Most vettem észre, hogy pár napja újra kezdte (azóta tudom a jelszavát, tudom, hogy nem szép, de már nem bízom benne). Egy csajjal tegnap előtt telefonszámot is cserélt. Van egy kisbabánk, a lakásunkat az én pénzemből vettük (több, mint a felét én álltam), ő csak hitelt hozott bele, amit ketten fizetünk. Házassági szerződés nincs. 2 éves házasok leszünk. Az anyagiak miatt félek lépni, nem tudom, mi lenne a jó, de ezek után tudom, már soha nem lesz olyan, mint régen. Nem tudok róla, hogy fizikailag is megcsalt volna. Egyébként azt hittem, a szex terén minden rendben volt (kezdeményező vagyok, gyakran és szerintem nem unalmasan szeretkeztünk, bár a babánk miatt néha tényleg fáradt vagyok, mégsem utasítom el soha, sőt.)

Még nem tudja, hogy rájöttem a dologra újra. Mit tegyek?

2009. ápr. 1. 14:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

beszélj vele.ha testileg nem csalt meg akkor rajtad múlik csak, bár ez a telefonszámcsere...vagy adj neki ultimátumot, kicsit legyetek külön, menjen vhová el pár napra.

ja amúgy a lakásból nem tesz ki senki ha válnátok nálad a gyerek, meg miatta van az egész mármint pasi miatt emiatt ne aggódj.

2009. ápr. 1. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Döntés a tied. Én ezt nem tartom megbocsáthatatlan bűnnek.
2009. ápr. 1. 14:42
 3/13 A kérdező kommentje:
én csak hosszú távon azt tartom megbocsájthatatlannak, hogy hülyének néz, és szembe hazudik már többedszerre.
2009. ápr. 1. 14:46
 4/13 anonim válasza:
100%

első vagyok, persze tiéd a döntés...de ennyiért el tudnád hagyni a gyerek apját??sztem kérdezd meg h miért csinálja mi hiányzik neki, de vhol amikor ketten vagytok menjetek el vacsizni stb.

Meg ezt a telszámcserét kéne vhogy rákenni, s megkérdezni h ezzel mit akart?

2009. ápr. 1. 14:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy el akarom-e hagyni. Csak az a gond, hogy már egyáltalán nem bízom benne. Más lenne, ha még nem lenne a kisfiúnk... De azt sem akarom, hogy egy életen át megalázva és átverve éljek.
2009. ápr. 1. 14:51
 6/13 anonim válasza:
100%
igen nehéz-első vagyok.de sztem előbb beszélj vele, h miért kell ez neki, s sztem az is jó ha pár napot külön vagytok, akkor ő is átérzi h mit veszíthet esetleg
2009. ápr. 1. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Második vagyok.

Érthető, hogy a hazugság miatt kivagy akadva. Nekem sincs kis vagy nagy hazugság, egyformán ugrok mindkettőre. De hidd el, ha most kiteszed a gyereked apját az nem megoldás. Szinte minden férfi füllent (férjem így nevezi, én hazugságnak) otthon, csak valaki ügyesebben csinálja, és nem bukik le mindig. Inkább próbáld vele megbeszélni, hogy mért kell ez neki. De ne támadj, ez tényleg nem olyan nagy bűn. Az, hogy sexchatel egyáltalán nem jelenti azt, hogy megakar csalni.

2009. ápr. 1. 14:53
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Az en ferjem is igy kezdte,es mindig rajtakaptam en is a "probalkozasain",de ez nem volt neki eleg tovabb ment es 2-szer is megcsalt,mondvan"nem komoly a dolog,csak szorakozik"...,figyelj oda,ha egy ferfi ezt elkezdi,nincs megallas,v.csak nagyon ritkan!Sajnalom,hogy beletaposott az erzelmeidbe,nagyon nehez tudom,de a legrosszabb az hogy nincs tobbe bizalom,es ha igazat is mond vmikor mar azon is ketelkedni fogsz...,legalabbis en igy voltam.Sajnalom!
2009. ápr. 1. 14:55
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos hiába jó otthon a szex, hiába sok és változatos, nagyon sok embernek kell a "más", más személy, más érintés, izgalom. Nem védem mert nem örülnék ha férjemet ezen kapnám, de szerintem ez csak rosszabb lesz. Gondolj bele, el tudod képzelni, hogy együtt éljetek még több évtizedig úgy, hogy közben te tönkremész? Nagyon nehéz lehet, de babától, pénztől függetlenül kell döntened. Egy gyerek nem tartja össze a házasságot, az anyagiak pedig mindenhol ott vannak. ili
2009. ápr. 1. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Ez attol függ te mennyire szereted.

Engem megcsalt a párom egyszer és hazudott is, de annyira szerettem hogy megbocsátottam neki. Igaz rajta is látszik hogy imád engem. (pont ezért nem értem miért tette ezt a kapcsoltaunk elején) De ha nem szerettem volna enynire akkor tuti kiraktam volna.

Ha úgy érzed hogy más baj is van, ha ez már csak hab a tortán akkor köss rá utilaput.

2009. ápr. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!