Szülők, ti szerettek tudni arról, hogy a lányotok él-e szexuális életet?
Van egy szexkapcsolatom.
Furcsállják, hogy csak úgy eljárkálok "barátnőzni", aztán egy ideig semmi.
Nagyon utálok hazudni nekik, szerintetek elmondjam, hogy le szoktam feküdni egy 25 éves sráccal?
17/L
Nekem elég szerencsés helyzetem van/volt. Összejöttem a jelenlegi barátommal, aki az első nekem. Egy hónap után bemutattam a szüleimnek, kijárt hozzánk egy-egy napra és együtt voltunk beszélgettünk, vagy hétvégén együtt főztük meg az ebédet.
Aztán anya fél év után felvetette, hogy kell e nekem fogamzásgátló. Elmondtam neki, hogy az utóbbi időben én is ezen gondolkoztam. Megbeszéltük, hogy elmegyünk nődokihoz, és felírattuk a gyógyszert...
Megkérdeztem tőle, hogy szeretné e tudni, hogy lefeküdtem e vele. Ő azt mondta, ha szeretném elmondhatom, és el is mondtam. Kettőnk közt sosem volt tabu téma, mindig mindent megbeszéltünk /bár volt egy két kis titok, amit nem tud... :)/
17/L
ez nekem is kicsit durva azért, hogy 17 évesen összejárós kapcsolata van, és nem pedig normális.
nem zavarna, ha a 17 éves lányomnak lenne barátja, nem kérdezősködnék, hogy mit csinál vele, sztem úgyis elmondaná.
na de hogy csak szexelni járjon össze egy pasival? na ez a gáz...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:07
Szerintem nem gáz..Egy ismerősék 14 éves fia van ilyen kapcsolatban egy lánnyal..Mivel védekeznek,ezért nincs probléma.Így a fiú és a lány is teljesen normális tini és nem hisztis kis ideggócok.
14 évesen szexkapcsolat?!
Jézus Úristen, mi a franc van a mai világgal?! Ennyi undorító embert!
21/L (szóval nem egy "őskövület"....)
08:33 -as hozzászólásra reagálva:
Tetszik, nem tetszik, a valóság az, hogy 13-14 éves lányok már lazán bele-beleülnek a "földi jóba", - ezt még én is tudom, - ha nem is helyeslem - 43 éves férfi fejjel, és ha már megteszik, - mert meg fogják tenni akkor is, ha ez sokunknak nem tetszik, - akkor már inkább tegyék meg ezt az ellenőrzésnek egy számukra nem megalázó formája mellett.
Arról egy újabb kérdéssel lehetne vitát indítani, hogy miért ilyenek a ma fiatal lányok - többségében, - és kinek, mennyire jó, helyes-e ez így, de kénytelenek vagyunk, leszünk elfogadni, hogy ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!