Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti szerettek tudni...

Szülők, ti szerettek tudni arról, hogy a lányotok él-e szexuális életet?

Figyelt kérdés

Van egy szexkapcsolatom.

Furcsállják, hogy csak úgy eljárkálok "barátnőzni", aztán egy ideig semmi.

Nagyon utálok hazudni nekik, szerintetek elmondjam, hogy le szoktam feküdni egy 25 éves sráccal?

17/L

2011. júl. 15. 15:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
24%

Nekem elég szerencsés helyzetem van/volt. Összejöttem a jelenlegi barátommal, aki az első nekem. Egy hónap után bemutattam a szüleimnek, kijárt hozzánk egy-egy napra és együtt voltunk beszélgettünk, vagy hétvégén együtt főztük meg az ebédet.

Aztán anya fél év után felvetette, hogy kell e nekem fogamzásgátló. Elmondtam neki, hogy az utóbbi időben én is ezen gondolkoztam. Megbeszéltük, hogy elmegyünk nődokihoz, és felírattuk a gyógyszert...

Megkérdeztem tőle, hogy szeretné e tudni, hogy lefeküdtem e vele. Ő azt mondta, ha szeretném elmondhatom, és el is mondtam. Kettőnk közt sosem volt tabu téma, mindig mindent megbeszéltünk /bár volt egy két kis titok, amit nem tud... :)/

17/L

2011. júl. 15. 17:14
 22/28 anonim ***** válasza:
24%
Nem meséltem el anyámnak minden egyes kapcsolatomat, vagy szexkapcsolatomat. Minek? Majd ha komoly lesz (ahogy lett is), elmondtam, hogy igen van egy srác és igen most bemutatom nektek. Tudták hogy randizgatom, a szexkapcsolatomat is randinak mondtam. Nem kérdezte hogy szexelünk-e, de gondolom feltételezte. Neki csak az volt a fontos, hogy legyek észnél és védekezzek, ezt mindig meg is tettem. Több őt nem érdekelte.
2011. júl. 15. 17:45
 23/28 anonim ***** válasza:
77%

ez nekem is kicsit durva azért, hogy 17 évesen összejárós kapcsolata van, és nem pedig normális.

nem zavarna, ha a 17 éves lányomnak lenne barátja, nem kérdezősködnék, hogy mit csinál vele, sztem úgyis elmondaná.

na de hogy csak szexelni járjon össze egy pasival? na ez a gáz...

2011. júl. 15. 19:07
 24/28 anonim ***** válasza:
15%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:07

Szerintem nem gáz..Egy ismerősék 14 éves fia van ilyen kapcsolatban egy lánnyal..Mivel védekeznek,ezért nincs probléma.Így a fiú és a lány is teljesen normális tini és nem hisztis kis ideggócok.

2011. júl. 15. 23:05
 25/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ne mondd el neki, mert hülyét kapna, hogy a lánya csak úgy odadobja valakinek a testét használni...
2011. júl. 16. 08:32
 26/28 anonim ***** válasza:
35%

14 évesen szexkapcsolat?!

Jézus Úristen, mi a franc van a mai világgal?! Ennyi undorító embert!

21/L (szóval nem egy "őskövület"....)

2011. júl. 16. 08:33
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

08:33 -as hozzászólásra reagálva:

Tetszik, nem tetszik, a valóság az, hogy 13-14 éves lányok már lazán bele-beleülnek a "földi jóba", - ezt még én is tudom, - ha nem is helyeslem - 43 éves férfi fejjel, és ha már megteszik, - mert meg fogják tenni akkor is, ha ez sokunknak nem tetszik, - akkor már inkább tegyék meg ezt az ellenőrzésnek egy számukra nem megalázó formája mellett.

Arról egy újabb kérdéssel lehetne vitát indítani, hogy miért ilyenek a ma fiatal lányok - többségében, - és kinek, mennyire jó, helyes-e ez így, de kénytelenek vagyunk, leszünk elfogadni, hogy ez így van.

2011. júl. 16. 08:51
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
Egyre jobban undorodom a világtól.
2011. júl. 16. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!