Szülők, ti szerettek tudni arról, hogy a lányotok él-e szexuális életet?
Van egy szexkapcsolatom.
Furcsállják, hogy csak úgy eljárkálok "barátnőzni", aztán egy ideig semmi.
Nagyon utálok hazudni nekik, szerintetek elmondjam, hogy le szoktam feküdni egy 25 éves sráccal?
17/L
Nekem 19 éves fiam van. Bár nem köti az orromra,de tudom,hogy már él nemi életet.De igazából ha nem akarja elmondani,akkor nem erőltetem a dolgot,hogy mindent megtudjak.
Már felnőtt ember,és ahogy nekem is,neki is meg van a saját élete.
Ha lenne 17 éves lányom akkor hasonlóképpen gondolkodnék.Abban biztos lennék,hogy már volt tapasztalata szex téren,de csak akkor beszélnék a nemi életéről ha a lányom jönne hozzám a témával.
Nem tudom, hogy ez pszichológiai jelenség-e, de nekem "minden bajom volt", amikor a nevelt lányom lelépett, - naná, hogy nem snapszerozni.
Kettős a dolog - szerintem, - mert bármikor is kezd egy tinédzser lány fiúval foglalkozni, bizonyos vagyok abban, hogy az (nevelő)apjának minden kor "korai", - ez ellen nem sokat lehet tenni.
Azt viszont elvárná minden (nevelő)szülő, hogy ne kelljen rettegnie, - őszinte legyen vele a (nevelt)lánya (még akkor is, ha érdemben nem tartozik egy felnőtt férfira az ilyesmi).
Rossz érzés a kettő gondolatom által ötvözött érzésekkel élni.
Szerintem nehezen fogadják el alapból is a férfiak, hogy felnőtt nővé vált a (nevelt)lányuk, - tetszik, nem tetszik, nálam így volt, és biztos vagyok abban, hogy sok férfi érez hozzám hasonlóan.
A frász kerülgeti az (nevelő)apákat, anyákat, hogy "mikor próbálja fel valami strici a lányomat", - a fiú végez a dolgával és odébbáll, ( - ennyi a különbség, de ez a különbség nagyon is jelentősen befolyásolja sokszor több ember elkövetkezendő életét).
Sok szempont is van.
Mi, és kinek "maradi"?
- Viszonyítás kérdése ez is.
Én például - a saját értékrendem szerint - haladónak mondható szellemben, őszinteségre épülő módszerekkel, sokk gyereknek csak álmában előforduló demokráciával neveltem a nevelt lányomat, mégis úgy lépett le tőlünk, mint akit nap mint nap megaláztak, és nem tudom, hol tanulta, de hazudozott jobbra-balra...
Utólag már szégyelltem, hogy a nevelt lányom, - olyan mértékűre duzzadt ez a hazudozási láz nála.
Valahogy fel kellene térképezned, hogy milyen szinten viselik el a szüleid a nyitottságot, - mindenki jobban járna, ha diszkrét ellenőrzés alatt építgethetnéd a jövődet. Ez nagyjából annyit jelent, hogy rossz előjelek esetén őszintén beszélgetnétek a szüleiddel a kialakult helyzetről, - ha javasolnak valamit, hidd el, hogy a Te érdekeidet szem előtt tartva teszik azt meg.
Én mondjuk nem vagyok anyuka, de annak idején azt elmondtam, hogy van barátom (ami nem lepte meg őket, mert tudták, hogy kerülgetjük egymást egy fiúval)
Én csak azért tartottam fontosnak elmondani, mert ha pl. baleset ér és kiderül, hogy én egy fiúval voltam aki a barátom ,az azért übergáz. A rendőrségtől vagy kórháztól kelljen megtudni, hogy van valakim.
Szerintem te is mond meg nyugodtan ,hogy van valakid. Azt hogy ez a kapcsolat mennyire mély vagy előrehaladott arról nem kell részletes beszámolót tartani, hiszen magánügy.
21/L
Szerintem csak annyit mondj, h van valakid, annyira nem kell tudniuk a részleteket.
Anyám sem számol be róla h mikor csinálják, meg hányszor, meg ilyesmi, elég bizarr lenne. Mondjuk nincs még gyerekem, de valakinek a gyerekét elképzelni szex közben ugyanolyan bizarr lehet, mint a szüleinket elképzelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!