Miért lehet hogy a férjem nem kívánja a szexet?
"mondják a huszonévesek"
Ideültethetem a szüleimet is. Anyám 10 órát dolgozik egy nap, apám kötetlen munkaidőben van, hogy 16-ot is.
Ők sem panaszkodnak, pedig apu is már lassan 60 éves.
Nem ezen múlik.
Szerintem a kérdező férje évek óta nem szerelmes, csak kényelmes neki, hogy van aki főz rá. Kegyetlen dolog igen, de nézzünk szét a nagyvilágban, hogy milyen gyakori is ez.
De komolyan, miért olyan nehéz elhinni és elfogadni, ha másnak mások sz igényei és/vagy az erőnléte?
Akkor már egy mocsok szemét, aki semmire sem jó, és 25 másik nővel megcsal?
A nők másik fele meg olyan, mint az ilyen férfiak, őket pedig fogadják el? Ez a kettős mérce annyira unalmas.
Nem olvastam végig.
Vonzó vagy még a számára?Újulj meg mindig, nálunk ez tartja fenn az érdeklődést 16 éve.Nem túlzok, ha azt mondom, hogy minden nap van szex, soha nem unjuk meg egymást.Én is meg a férjem is mindig valami mást, valami érdekeset próbálunk belecsempészni a dologba, és mindig beválik.Állandóan fönn tartom az érdeklődését, kacér vagyok vele, és egy pillantásommal megtudom bolondítani.
34/N
13:25!
Ez típus kérdése is.
Van, aki kapható erre, van, aki nem...van olyan típus, akivel hiába kacérkodsz...épp ez a probléma.
Ti összeilletek, jól választottál, de nem mindenki "alkalmas" erre, érted...
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:07
Akármilyen hihetetlen, nálunk nem tabu téma a szex. Anyuval szinte legjobb barátnők vagyunk.
Nyilván nem beszéljük ki részletesen az eseményeket, de abba van belelátásom, hogy mennyire van gond vele.
Egyébként meg közvetlen mellettem van a szobájuk.
Nem kell így hitetlenkedni, csak azért mert téged vénségedre nem kíván a párod.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:33
Nálunk az a baj, hogy anyagiak miatt nem tudunk válni/szakítani sajna. Valaki akkor sátorba alszik... :-(
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!