Miért lehet hogy a férjem nem kívánja a szexet?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:11
Nagyon fiatal vagy egy ilyen kapcsolathoz. Miért nem hagyod ott?
Mi 3 éve vagyunk együtt még csak,de 12órába dolgozik és mindíg Ő mászik rám,hogy szexeljünk,sosem fáradt.
Ez olyan rossz kifogás.Hacsak nem megerőltető fizikai munkát végez,akkor megérteném.
21/L
Oké,akkor másképp mondom,fáradtnak fáradt,de szexre soha.
Kíván és a vágy erősebb mint a fáradtság.Szex után pedig alvás.30percbe még senki sem hal bele
És szerintetek kizárólag a férfi hibája az, hogy nem kívánja a szexet? Ha az elejétől fogva ilyen, akkor ezzel együtt fogadtátok el, ha pedig később lett ilyen, akkor feltártátok a dolog mélyebb okait, vagy annyiban hagytátok, és csak siránkoztatok?
Ha pedig valaki fáradt, akkor a szexhez is fáradt. Lehet, hogy egy nő ezt nem értheti, de egy férfi igen. Fizikai munka, szellemi munka, mindkettő ugyanahhoz vezet: álmossághoz, amikor az embernek már nincs kedve további munkát végezni, pláne, ha ilyen semmit nem érő fél órás menetekről van szó, kb lezavarásról. Annak semmi értelme.
Ez a fáradság dolog szerintem is rossz kifogás. Lehet az embernek rossz napja, de minden nap nem lehet olyan szinten fáradt, hogy még ha ő van alul se bírja ki a szexet a feleségével.
Én párom is 12 órában dolgozik, én is 12 órában dolgozom mégis jut egymásra időnk. És nem kéthetente.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!